PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Urbana

Cornellà s’ha convertit en els darrers anys en una ciutat vertebradora, amb unes comunicacions estratègiques i amb un desenvolupament sostenible. L’antiga EMDUCSA, Empresa Municipal de Desenvolupament Urbà, ha estat part activa de tota aquesta transformació i de la racionalització de l’estructura urbana actual.

La fusió entre PRECSA (anterior Empresa Municipal de Promoció Econòmica) i EMDUCSA fa possible que la nova Àrea Urbana de PROCORNELLÀ es plantegi nous reptes. Una Cornellà que mira cap al futur, emparada en els èxits anteriors. Les nostres promocions d’habitatge protegit, els milers d’aparcaments municipals i els nostres planejaments urbanístics fets avui realitat, han fet de Cornellà una ciutat atractiva, no només pels cornellanencs i cornellanenques, sinó també per moltes empreses que han vist en la ciutat una ubicació on continuar creixent.

La implantació de firmes com Corte Inglés – Hipercor, Llobregat Centre Comercial, Centre Comercial Splau o RCD Espanyol ens ofereix una amplitud de mires cap al futur i ens projecten cap a l’exterior.

Avalats pel nostre passat, plantegem el futur!

Hem fet i continuarem fent!