PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Social

Gestionat per PROCORNELLÀ des de juliol de 2009, aquest equipament multidisciplinar s’ha convertit en tot un pulmó que batega com a punt de trobada de la ciutadania a través de l’esport. El Parc Esportiu Llobregat, conegut popularment com a PELL, fa possible la pràctica de diferents disciplines esportives amb les relacions humanes i socials en un entorn únic i agradable.

En el PELL sentiràs l’esforç i la recompensa de l’exercici físic però alhora pots gaudir en companyia de la teva família i amics. Tens al teu abast una instal·lació de gran qualitat dissenyada pel prestigiós arquitecte portuguès Álvaro Siza.
Coronat per una gran piscina interior, l’equipament dóna cabuda a un gran pavelló esportiu amb capacitat per a 2.500 espectadors, sales d’activitats dirigides, espai per a fitness, màquines d’última generació i una gran zona aquàtica per a l’estiu.

El Parc Esportiu Llobregat és un equipament amb més de 40.000 metres quadrats de superfície, respectuós amb el medi ambient gràcies al seu sistema de climatització automatitzada i de panells solars que abasten, en part, les necessitats energètiques del complex.

www.parcesportiullobregat.com