PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Econòmica

A través del Centre d’Empreses vinculat a PROCORNELLÀ donem suport a la creació i consolidació d’empreses des de quatre línies d’activitat:

  • Creació d’Empreses: S’organitzen de forma periòdica sessions adreçades a l’emprenedoria per tal de fer realitat un negoci. Des del Centre rebràs assessorament sobre la viabilitat del projecte, la seva forma jurídica, els tràmits que s’han de dur a terme, etc. Tot el procés guiat per un equip de professionals al teu abast.
  • Allotjament i lloguer d’espais: Amb l’objectiu de recolzar els projectes empresarials oferint allotjament a les empreses de nova i recent creació. Hi ha diferents opcions: domiciliació i coworking, despatxos, naus i aules.
  • Gestoria: Des del servei de gestoria estaràs sempre assessorat en qüestions laborals, fiscal, comptabilitat, mercantil, etc. Podràs gaudir dels nostres serveis administratius i tot el que calgui per poder garantir la consolidació del negoci i el seu creixement.
  • Consolidació i creixement: Organitzem contínuament jornades formatives que puguin garantir l’èxit dels diferents projectes: jornades, tallers de Networking, suport en la selecció, seguiments econòmics, assessoraments, observatori, directori d’empreses, etc.

www.centredempresesprocornella.cat