PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Teatre compromès aquest diumenge, 21 de febrer, amb Encara hi ha algú al bosc, sobre el conflicte bèl·lic a Bòsnia i Hercegovina

Dissabte és el torn de gaudir en família amb la música i l’humor de Xiula que ens presenta el seu nou espectacle Descontrol MParental amb entrades exhaurides

Sota la direcció de Joan Arqué i dramatúrgia Anna M. Ricart arriba a L’Auditori de Cornellà Encara hi ha algú al bosc amb un repartiment de luxe: Ariadna Gil, Montse Esteve, Òscar Muñoz, Magda Puig, Judit Farrés, Pep Pascual i Erol Ileri. L’obra es centra en les conseqüències del conflicte bèl·lic a Bòsnia i Hercegovina fa 25 anys on entre 25000 i 50000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica. Els focus dels mitjans ja no hi són però, què ha passat amb les supervivents? i amb els fills i filles nascuts d’aquelles violacions?. Entre 1992 i 1994 l’escriptora croata Slavenka Drakulic va recórrer els camps de refugiats per conèixer de primera mà les històries d’aquestes dones violades com a arma de guerra. D’aquí va sorgir l’obra Como si yo no estuviera que ha sigut la llavor d’on va néixer aquest projecte teatral.

Encara hi ha algú al bosc és el muntatge teatral d’un projecte molt més ambiciós que es complementa amb un documental televisiu i una exposició fotogràfica. Una triple eina que permet explicar amb diferents llenguatges i per a diferents públics un capítol encara no tancat de la història d’Europa: la impunitat, el silenci, el cos de la dona com a territori de conquesta, la determinació i la perseverança per a què es faci justícia, la lluita contra l’estigma i la mirada d’una nova generació que lluita per tornar la dignitat a les seves mares en una societat que mira cap a una altra banda.

Encara queden entrades a la venda al nostre nou web,  www.auditoricornella.com amb interessants descomptes en compra anticipada.