PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L'Auditori de Cornellà redueix el seu aforament al 50% donant compliment a les noves mesures de prevenció contra la Covid-19

Donant compliment a la RESOLUCIÓ SLT / 2546/2020, de 15 d'octubre publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb durada inicial de 15 dies, l'Auditori de Cornellà redueix el seu aforament al 50% en els esdeveniments programats en relació a les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya.

En aquesta resolució s'estableix que les activitats culturals de les arts escèniques i musicals, el cinema o les exposicions es poden dur a terme en espais estables, així com en teatres, cinemes, auditoris o similars, com ara a l'aire lliure en espais especialment habilitats per a la realització d'espectacles públics, sempre que en tots els casos anteriors tots els públics assisteixin amb seients pre-assignats i registre de dades de contacte i assegurin que no superi el 50% de l'aforament màxim permès per llicència o autorització de l'activitat i que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció de el Pla d'Acció PROCICAT.

Per a les activitats culturals esmentades, així com per a espectacles públics i activitats lúdiques autoritzades per a la inauguració, l'horari de tancament s'estableix a les 23: 00h.

D'entrada, la reducció d'aforament afecta aquest cap de setmana als dos actes programats: el concert de Miki Núñez demà dissabte i l'espectacle de Tortell Poltrona programat per aquest diumenge, 18 d'octubre.

Recordem que L'Auditori de Cornellà és un espai segur i de confiança garantint el compliment del protocol de distància, neteja de mans, mascareta, desinfecció d'espais, etc. i donant compliment a les indicacions del PROCICAT.

 

Cornellà de Llobregat, 16 d’octubre 2020