PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’Ajuntament de Cornellà posa ja en circulació les targetes-moneder per incentivar el comerç de proximitat

Ja es poden comprar les targetes a www.compracornella.cat, cadascuna per valor de 100€, 70€ aportats pel consumidor i els 30€ restants els aporta el consistori

La iniciativa compta amb una dotació econòmica de 300.000 euros que s’espera que es tradueixi en un milió d’euros en vendes en establiments de la ciutat

Ja es poden adquirir les targetes-moneder que posa en circulació l’Ajuntament de Cornellà, a través de l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica (Procornellà), amb l’objectiu d’incentivar el comerç de proximitat i ajudar als establiments a pal·liar els efectes provocats per la crisi de la Covid19. Cada targeta té un valor de 100€, dels quals el consumidor paga 70€ i els 30€ restants l’aporta el consistori. Per poder comprar-la és imprescindible residir a Cornellà, ser major d’edat i seguir el procediment de compra a través del portal www.compracornella.cat. Un cop adquirida cal recollir-la en qualsevol dels quatre punts habilitats: la seu de Procornellà, l’Oficina Local de l’Habitatge, l’Oficina d’Atenció Ciutadana i el Centre Cívic La Gavarra. A partir d’aquest moment, la targeta es pot utilitzar en els prop de tres-cents comerços adherits a la campanya amb data de caducitat el 31 de desembre de 2020 i es pot gastar de cop o en diverses compres o serveis amb possibilitat de consultar en tot moment el saldo que queda restant.

L’Ajuntament de Cornellà destina a la iniciativa una dotació econòmica de 300.000€ amb la voluntat de que es tradueixin en vendes per valor d’un milió d’euros en establiments de Cornellà. S’han adherit a la iniciativa prop de tres-cents comerços i establiments de tot tipus: restaurants, botigues d’alimentació, de moda, drogueries, queviures, farmàcies, llibreries, ferreteries, merceries, sabateries, etc. Queden excloses gran superfícies comercials, grans cadenes, franquícies i els establiments que tinguin més de deu treballadors. Els consumidors poden consultar en el portal web el llistat d’establiments i la seva ubicació.

El projecte veu la llum en el marc del document aprovat pel consistori cornellanenc i que recull tot un conjunt de mesures socials, fiscals i de mobilitat per fer front a les conseqüències del coronavirus en la ciutat.

 

Tramitar la targeta als mercats

Per tal de facilitar les peticions de la tarja moneder, des del departament de Comerç municipal s'ha habilitat una parada de cada mercat perquè una persona ajudi a fer el tràmit online de petició. Cal dur el DNI i una tarja bancària.

MERCAT SANT ILDEFONS: Parada 300 - De dilluns a divendres de 9 a 14h
MERCAT CENTRE: Parada 42-43-44 - De dilluns a dimecres de 9 a 14h
MERCAT MARSANS: Parada 2-3 - Dijous i divendres de 9 a 14h