PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Aquest divendres, 8 de maig, gaudeix amb El nom i la interpretació de Joel Joan amb #LAuditoridesdecasa

Des de la iniciativa #LAuditoridesdecasa us proposem una nova pel·lícula per gaudir a casa. Joel Joan ens presenta “El nom” dirigida per ell mateix i també compartint interpretació amb Sandra Monclús, Xavi Mira, Mireia Piferrer, Sergi Vallès, Abril Illa i Jan Bové.

Una història que ens situa en la vida del Vicenç, a punt de ser pare per primera vegada als 40 anys. Quan el conviden a sopar a casa de la Isabel i el Pere, la seva germana i el seu cunyat, es retroba amb en Claudi, un bon amic de la infantesa. Mentre esperen a l'Anna, la companya del Vicenç, que té per costum arribar tard, li fan tota una sèrie de preguntes sobre la seva paternitat i tot el que comporta sense perdre mai el sentit de l'humor. Quan, de sobte, li pregunten si ja ha triat un nom per al seu nen, la seva resposta els deixa a tots bocabadats. La seva resposta farà esclatar tensions ocultes entre tots ells.

Cinc personatges en un pis del Gòtic barcelonès i un nom, amb aquests ingredients us proposem passar una bona estona amb una comèdia àcida sobre “veritats” que ningú vol escoltar.

Recordeu que continuem amb les propostes culturals des de #LAuditoridesdecasa amb projeccions d’obres de teatre, produccions i pel·lícules per aquests dies de confinament, amb l’objectiu d’apropar la cultura a les vostres llars.

6 de maig 2020