PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
COMUNICAT: A l’atenció dels llogaters i llogateres d’habitatges, locals/despatxos, places d’aparcament i trasters de PROCORNELLÀ

Atès el Reial Decret 462/2020, pel qual és Declara l’estat d'alarma pel COVID 19. Som conscients que aquestes circumstàncies tan excepcionals provoquen en les persones i famílies dificultats extremes, que en l’actual situació, siguin difícils de resoldre de forma immediata.

És per això que volem comunicar-vos, que en relació al lloguer mensual corresponent a l'habitatge, i/o al local/despatx, i/o a la plaça d’aparcament i/o traster que teniu arrendat, PROCORNELLÀ ha decidit posposar el pagament dels rebuts bancaris dels lloguers dels propers mesos d’abril i maig de 2020.

 A començament del mes de juny 2020, en principi, PROCORNELLÀ tornarà a girar el rebut bancari de lloguer, corresponent al mes de juny.   

A partir del mes de juliol de 2020 i fins el mes de desembre de 2020, s’haurà d’abonar fraccionadament els rebuts dels mesos d’abril i maig de 2020 juntament amb l’import del mes corresponent.

Així mateix en els casos de vulnerabilitat social, no s’haurà d’afrontar aquests lloguers, i a tal fi, es demanarà la documentació que ho justifiqui que haurà d’estar avalada per l’Oficina Local d’Habitatge (habitatges), el Centre d’Empreses (locals/despatxos) o l’administració de PROCORNELLÀ (places d’aparcament i trasters). S’estarà en contacte amb l’Ajuntament sobre dita vulnerabilitat durant aquests propers mesos.

D’igual forma, aquells arrendataris que no vulguin acollir-se a l’esmentada suspensió ho poden comunicar a PROCORNELLÀ a través de les següents adreces de correu electrònic:

Aquestes son mesures provisionals, que podran ser revisades en funció de l’evolució de l’actual situació de crisi sanitària.

Salutacions cordials,

 

Ernest Marco Fernández

Gerent d’administració i finances

PROCORNELLÀ