PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
30 de novembre i 1 de desembre: doble cita aquesta cap de setmana a L’Auditori de Cornellà

Dissabte, 30 novembre, The Opera de locos i diumenge, 1 de desembre, Casa de nines. 20 anys després amb Ramon Madaula i Emma Vilarasau

Un cap de setmana més a L’Auditori de Cornellà viurem una doble cita cultural. Dissabte, 30 de novembre a les 21h cinc excèntrics cantants ens faran gaudir amb ‘The Opera de locos’ i diumenge, 1 de desembre a les 19h L’Auditori aixeca el teló per rebre la visita de Ramon Madaula i Emma Vilarasau en ‘Casa de nines. 20 anys després’. Encara es poden adquirir entrades anticipades al web www.auditoricornella.com o bé per telèfon en el 93 474 02 02.

Dissabte serà el torn de ‘The Opera de locos’, un espectacle còmic operístic per a tots els públics, una batalla d’egos plenes d’òpera i humor. Una peculiar troupe formada per cinc excèntrics cantants que es disposen a realitzar un recital amb un repertori amb peces dels més grans compositors del gènere. Al llarg de la representació desvetllaran passions ocultes amb conseqüències inesperades. Amb una singular posada en escena i amb el sentit de la comèdia de la companyia de teatre d’humor gestual, Yllana, el resultat és una experiència única i diferent que l’espectador no oblidarà. Les entrades es poden adquirir anticipadament per 15€ i per 20€ en taquilla el dia de l’espectacle.

I per diumenge, teatre de luxe amb Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Júlia Truyol i Isabel Rocatti que protagonitzen ‘Casa de nines. 20 anys després’, dirigida per Sílvia Munt que posiciona a l’espectador en l’escena final de l’obra mestre d’Ibsen 1879 quan Nora Helmer pren la sorprenent decisió de tancar la porta de la seva vida anterior deixant enrere la seva família. A ‘Casa de nines. 20 anys després’ han passat 20 anys des d’aquell moment. Ara, algú pica a la mateixa porta. Encara queden entrades anticipades per 18€ i per 25€ en taquilla el mateix dia de l’espectacle.