PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L’Auditori acull Troia, una veritable odissea! diumenge, 27 d'octubre

Arriba aquest cap de setmana a L’Auditori de Cornellà una nova aposta de la cia. Cor de Teatre, Troia, una veritable odissea!, un espectacle polifònic-teatral per a tots els públics per a la tarda de diumenge, 27 d’octubre. Inspirat en la Ilíada i l’Odissea, obres atribuïdes a Homer que conformen el conjunt d’episodis més importants de la mitologia grega. Una trentena d’intèrprets transporten a l’espectador amb les seves veus, creant una fusió entre música i teatre gestual. Encara es poden adquirir entrades de forma anticipada per 15€ a través del telèfon 93 474 02 02 o del portal www.auditoricornella.com

Troia  és un muntatge que acarona els sentits, sempre des del punt de vista rigorós, atrevit, original i emocionant de Cor de Teatre. Un espectacle que emociona per la qualitat de la música, interpretada només amb la veu, i per la poètica posada en escena visual i emotiva, utilitzant diferents estils teatrals i coreografies. Un espai escènic evocador de telons gegants, simbolitzant un llibre, arrodoneix l’estètica del muntatge, amb un vestuari contemporani que transporta a un món imaginari on tot és possible i una acurada il·luminació que ressegueix i reforça l’evolució del relat en tot moment.

L’obra està plenament vigent ja que recull les preocupacions que sempre han inquietat els humans: l’èxit, el poder i, com a fonament, abans que la immortalitat, estimar i ser estimats.