PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
27 i 28 d’octubre: Els clicks tornen a Fira de Cornellà

La segona edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil creix en superfície i nombre d’expositors i presenta importants novetats

 

Les figures Playmobil tornaran a ser les grans protagonistes de Fira de Cornellà l’últim cap de setmana del mes d’octubre. 18 diorames de gran format ompliran de vida i color el recinte firal en una edició que creix en superfície i nombre d’expositors, amb l’objectiu de superar els 6.000 visitants que va registrar el saló l’any passat. La cita ens arriba per segon any consecutiu de la mà d’Esplay, centre itinerant que s’ha especialitzat en l’entreteniment infantil i familiar combinant el concepte d’esplai i la marca Playmobil. Compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Cornellà, a través de la seva empresa municipal Procornellà, de l’Associació Cornellà Compra a Casa i d’Abacus. Més de 3.000 metres quadrats de superfície dedicats a l’univers Playmobil.

Per aconseguir satisfer les expectatives, la segona edició de la fira presenta algunes novetats molt destacables. La primera té a veure amb el seu horari que serà de les 10 del matí a les 20 h ininterrompudament. Els visitants podran dinar a l’interior del pavelló, i durant el mateix dia podran entrar i sortir les vegades que vulguin.

El saló oferirà diferents àrees temàtiques que es sintetitzen en una gran zona lúdica, una àrea dedicada a la compra-venda i intercanvi de peces i, per últim, una extensa exposició de diorames. El nombre de diorames creix respecte l’edició anterior (de 15 a 18 diorames), així com el nombre d’expositors, que passarà de 8 a 10 punts de venda dels productes i complements Playmobil més atractius pel públic aficionat. Destaca l’estrena d’un diorama XXL (24 taules), obra de la col·leccionista lleidatana Sílvia Mesalles.

Amb la segona edició de la Fira de Col·leccionisme Playmobil arriba una nova convocatòria del Concurs Infantil Abacus de Diorames Playmobil que ha tornat a despertar un gran interès entre el públic i, ja hi ha confirmada la participació de 14 concursants d’arreu de Catalunya.

Altra de les novetats serà el fet que la zona lúdica que l’any passat es va ubicar a la plaça exterior del recinte firal, enguany s’ubicarà a l’interior, de manera que tots els infants que adquireixin una entrada per visitar la fira, disposaran de 3 tiquets per pujar gratuïtament als únics inflables dissenyats amb la iconografia Playmobil que hi ha a Europa.

Una altra sorpresa és que tots els visitants de la Fira de Col·leccionisme Playmobil de Cornellà podran participar en el popular concurs El Click Amagat. Aquesta activitat consisteix en trobar 3 personatges molt coneguts amagats en els diferents diorames que s’exposaran durant el cap de setmana. Entre tots els participants se sortejaran 3 lots de productes Playmobil per import de 50€, 30€ i 20€ respectivament.

I per anar obrint boca, una altra acció innovadora és la que protagonitzaran 15 comerços de l’associació Cornellà Compra a Casa, que acolliran a l’interior de les seves botigues un photocall de figures Playmobil molt conegudes pel públic infantil i familiar com són: Charles Chaplin, Superman, Vaiana, Ladybug o Harry Potter, entre d’altres. Del 16 al 26 d’octubre, els més curiosos de la família podran fer un recorregut molt atractiu per les botigues de Cornellà que participaran en aquesta Ruta Comercial de personatges Playmobil.

La Fira obrirà ambdós dies de les 10 a les 20h.  L’entrada té un preu de 3,5€ i és gratuïta per menors de 2 anys, Per a tots els infants menors de 12 anys que acreditin la seva residència a Cornellà, preu especial de 2€.