PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Arriba la màgia d’alt nivell a L’Auditori de Cornellà de la mà del Mag Lari aquest cap de setmana

25 il·lusions, vint-i-cinc números de màgia pura, una hora i mitja de xou trepidant! Això és el que viuran els espectadors de L’Auditori de Cornellà aquest dissabte, 6 d’octubre a les 21h. El Mag Lari trepitjarà el nostre escenari per commemorar els seus vint-i-cincs anys sobre els escenaris amb un muntatge de nova creació per a tots els públics que recupera els números més emblemàtics que l ‘il·lusionador ha fet mai i n’incorpora deu números nous. Els interessats encara poden adquirir les entrades anticipades per 18€ a través de www.auditoricornella.com i per telèfon en el 93 474 02 02.

La posada en escena de 25 il·lusions suposa tot un repte logístic i visual pel Mag Lari. Números d’escapisme impactants, escenes de terror i un gran número final seran les grans il·lusions d’un muntatge que resumeix tota una vida dedicada a la màgia. Els efectes especials i el component audiovisual guanyaran protagonisme en aquest espectacle, en què el Mag Lari estarà acompanyat de cinc ballarins. Coreografies impossibles i números de màgia sorprenents conviden a l’espectador a repassar la trajectòria d’un dels mags més coneguts en el nostre país i que aquest dissabte visita L’Auditori de Cornellà.

I és que l’espectacle està assegurat ja que el Mag Lari, és més que un mag. És un showman, un còmic, una barreja explosiva que l’ha portat a omplir teatres durant vint-i-cinc anys a França, Portugal, Alemanya, Suïssa o Japó, entre altres. Els presents a L’Auditori podran comprovar la seva manera de fer, la seva capacitat comunicativa i la seva estètica polida i brillant que dóna com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular.

 

Altres espectacles del mes d’octubre a L’Auditori

  • Aga-Boom en el marc del Festival Internacional de Pallassos - 20 d’octubre, 21h
  • La piedra oscura, de la Cia CorEnllà-Teatre- 26 i 27 d’octubre a les 21h, Sala2.cat
  • Dàmaris Gelabert en concert, 28 d’octubre a les 18h, Programació Berenem