PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Kepa Aulestia, convidat del Cornellà Creació el proper 16 de març

“Sortides per a un problema sense solució”

Divendres, 16 de març a les 13,30h. Museu Agbar de les Aigües

Col·laborador habitual de La Vanguardia, Kepa Aulestia, combina en l’actualitat la seva feina d’articulista amb la d’assessor editorial del grup Vocento. També participa en l’assessorament de dues agències de comunicació i es dedica a relacions institucionals. La seva trajectòria, vinculada a la política el van portar a la secretaria general d’Euskadiko Ezkerra entre 1985 i 1990 i diputat en el Congrés abans de la unió d’aquesta formació amb el Partit Socialista d’Euskadi. Aulestia és impulsor i firmant del Pacto de Ajuria Enea, l’acord per la normalització i pacificació d’Euskadi signat per partits polítics de totes les tendències. L’alcalde de Cornellà, Antonio Balmón, serà l’encarregat de presentar el nostre convidat.

Un convidat amb un interessant perfil polític i periodístic que, fins i tot, va ser empresonat en 1975 i amnistiat dos anys després. Aulestia ens oferirà una conferència centrada en la situació actual que viu Catalunya vista des d’un punt de vista positiu a la recerca de sortides segons el seu propi criteri, analitzant l’arrel del problema, endinsant-se a la recerca dels responsables, per acabar enumerant les propostes que ell troba per solucionar la situació.   

Recordem que Aulestia és autor de quatre llibres: “Días de viento sur. La violencia en Euskadi” (1993), “HB. Crónica de un delirio” (1998), “Historia general del terrorismo” (2000) i “Gutun amaigabea” (2001).