PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Aquest estiu 2013, Cornellà gaudeix de dues piscines exteriors fins a l'11 de setembre!
Més de cent inscrits a la sessió de Getting Contacts organitzada el 18 de juny a L’Auditori de Cornellà

Una jornada d’alt rendiment per empresaris i professionals on cada participant realitza 15 entrevistes amb persones que poden ser cabdals pel seus negocis

 

A través de la metodologia centrada en generar una agenda personalitzada de contactes segons els interessos del propi participant, s'ha convocat a Cornellà una nova sessió de Getting Contacts a través del Centre d’Empreses vinculat a PROCORNELLÀ, l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de la ciutat. Amb una alta efectivitat segons les dades d’altres edicions, aquest sistema permet als empresaris i professionals inscrits obtenir nous contactes d’una manera ràpida en una mateixa tarda amb persones que podrien ser futurs proveïdors, col·laboradors, clients, socis, distribuïdors, etc. Han participat més d’un centenar d’inscrits a L’Auditori de Cornellà. La iniciativa és gratuïta i va començar a les 15:30h i l’objectiu és que fos una tarda prou fructífera per als participants contactant a través de quinze entrevistes amb persones que puguin ser cabdals per als seus negocis. Segons dades d’altres edicions, es calcula que un mínim del 70% dels contactes són efectius. Aquesta iniciativa s’afegeix a d’altres projectes impulsats des de l’Ajuntament de Cornellà per tal de promoure accions en favor de la dinamització del sector empresarial i de l’economia local.

Participar d’aquesta sessió garanteix als empresaris aconseguir entrevistes de qualitat amb d’altres professionals que poden compartir la seva necessitat o complementar-se de forma recíproca. També s’aconsegueix ampliar l’agenda de contactes pel negoci i posar les bases per desenvolupar nous projectes amb empresaris, administració i associacions. El Getting Contacts s’estructura de tal forma que cada participant s’interrelaciona amb altres empresaris amb l’objectiu de crear sinèrgies a través de 15 entrevistes personalitzades organitzades en funció del perfil de negoci o de servei que cada inscrit representa, intentant que els interlocutors tinguin qüestions i necessitats en comú.

L’efectivitat està demostrada si posem com a referència que en una jornada de feina es poden desenvolupar 5, 6 ó 7 entrevistes i en aquest espai s’ofereix la possibilitat de realitzar fins a 15 contactes en una tarda. Així la cooperació i el contacte és la base d’aquest sistema que es posa en pràctica amb el Getting Contacts.

Es tracta d’una model que es posa en pràctica des de 2007 evitant l’aïllament entre empreses i facilitant la connexió entre elles. L’Ajuntament de Cornellà i PROCORNELLÀ posen el seu granet de sorra portant a la ciutat aquest tipus d’iniciatives en favor de la cohesió del teixit empresarial, fomentant el contacte en benefici recíproc i enfortint així la relació entre empresaris i associacions empresarials, botigues i patronals, entre organismes i institucions.

 

 

La plaça exterior de Fira de Cornellà va celebrar la III Fira de les Antiguitats el diumenge, 30 de juny

La iniciativa vol convertir-se en referent pels antiquaris i pels seguidors d’aquest sector

Fira de Cornellà va celebrar el diumenge, 30 de juny la III Fira d’Antiguitats. La iniciativa neix amb la voluntat de convertir-se en tot un referent pels amants i seguidors d’aquest sector que arrossega un públic molt específic. D’una banda, atreu restauradors d’objectes i peces de gran valor històric que compren per poder recuperar-los i, d’una altra, aquest tipus de fires crida l’atenció dels compradors que col·leccionen aquests articles. Així, la plaça exterior de Fira de Cornellà es va tornar a convertir-se en el millor aparador d’antiguitats entre 8h del matí i 15h de la tarda amb accés gratuït. La voluntat és que aquesta fira tingui una periodicitat mensual fent-se un lloc entre aquest tipus d’esdeveniments i, per proximitat, sigui la Fira d’Antiguitats referent a la comarca del Baix Llobregat i a l’àrea metropolitana de Barcelona.

La Fira de les Antiguitats té com a objectiu recuperar el gust per l’antic, símbol de les nostres tradicions. Amb una quarantena d’expositors aproximadament procedents de tot Catalunya i, fins i tot, del sud de França, durant el matí del diumenge el visitant podrà comprar de tot i a preus assequibles. Es poden trobar des de peces per tan sols 25€ fins a mobiliari antic amb preus que poden arribar als 400€. Articles a l’abast del públic com per exemple rellotges, llits, baüls, eines de conreu antigues, una gran gamma de quinqués, o mobiliari, entre d’altres.

Segons l’organitzador de la Fira de les Antiguitats, Jordi Sala, el públic ha de tenir clar que el segment de les antiguitats no oferta peces catalogades com a patrimoni d’art. Són peces amb valor històric que es recuperen per tal de tenir testimoni de la seva vàlua en temps passat recuperant-los evitant la seva extinció. La majoria de les peces que es mouen en el mercat de les antiguitats procedeixen des de França on es celebren amb periodicitat les fires amb més renom i on els antiquaris són assidus per poder recuperar articles de gran valor.

Fira de les Antiguitats

Horari: de 8h a 15h

Plaça exterior de Fira de Cornellà

Entrada lliure

 

 

 

 

Sí, primer ministre tanca la temporada de tardor a L'Auditori de Cornellà
Can Mercader, seu oficial d'entrenaments del Mundial de Natació 2013
Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
Següent