PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
El passat, present i futur de l’empresa familiar, temàtica del primer face to face de 2015

Anàlisi que ens vindrà de la mà del Director de l’Institut d’Empresa Familiar, Juan Corona i de la periodista econòmica, Olga Grau

Divendres, 6 de març a les 13,30h.

L’Auditori de Cornellà Les empreses familiars són l’element fonamental de l’activitat econòmica. Són impulsores de l’activitat empresarial, amb elevada capacitat d’emprendre i amb una forta aposta per la innovació. Però avui dia s’enfronten a reptes importants com la continuïtat generacional, l’increment de la seva dimensió, professionalització, permanent innovació i internacionalització. Tots aquests temes seran analitzats el proper 6 de març al nostre fòrum de la mà del Director General de l’Institut de l’Empresa Familiar, Juan Corona, i de la redactora en Cap de la secció d’Economia a El Periódico de Catalunya, Olga Grau.

Catedràtic d’Economia Aplicada, Juan Corona, és acadèmic de número de la Real Acadèmia de Doctors amb una destacada trajectòria com a assessor fiscal, analista financer i auditor de comptes. Com a docent i investigador s’ha centrat en l’economia pública, la creació d’empreses i l’empresa familiar. Per la seva banda, l’Olga Grau atresora una àmplia experiència en el periodisme econòmic avui dia desenvolupant la seva feina a El Periódico de Catalunya. Abans va formar part d’Onda Rambla-Onda Cero, Dossier Econòmic, Expansió i El Mundo.

Aquesta és la segona trobada de les sis que contempla l’edició 2015 del Cornellà Creació Fòrum, una oportunitat per conèixer vivències empresarials d’èxit, analitzar-les i generar iniciatives que puguin ser tot un referent pels empresaris de Cornellà i del seu entorn.

Amb 6! Premis Butaca, arriba a L’Auditori el proper 22 de febrer 'L’orfe del clan dels Zhao de la cia La Perla 29

Amb un repartiment de cares conegudes del món del teatre i la televisió: Pablo Derqui, Borja Espinosa, Lluís Marco, Marta Marco, Òscar Muñoz i Ernest Villegas

Diumenge 22 de febrer a les 19h desfilaran per l’escenari del nostre Auditori tot un elenc d’actors amb dilatades carreres en el món del cinema, del teatre i de la televisió. Dirigits per Oriol Broggi participen en L’orfe del clan dels Zhao: Pablo Derqui (Los ojos de Julia, sèrie Isabel..), Borja Espinosa (Pelotas, Ventdelplà, La que se avecina...), Marta Marco (Romeo y Julieta, Soldados de Salamina...), Lluís Marco (El sopar dels idiotes, Soldados de Salamina...) Òscar Muñoz (Enric IV de Pirandello, Els ulls de l’etern germà...), Ernest Villegas (Kubala, Moreno i Manchón, El Cor de la Ciutat, La nit que va morir l’Elvis...) i amb la música en directe de Joan Garriga. Una obra basada en un fet històric del regne de Jin durant el període dels Regnes Combatents (475-221) que ens remet a un món antic de venjances i traïcions entre clans, un exemple de literatura xinesa universal. Ja es poden comprar les entrades anticipades per 19€ a través de www.auditoricornella.com o per telèfon a través del 93 474 02 02.

L’obra més guardonada als Premis Butaca 2014

En els darrers Premis Butaca, L’orfe del clan dels Zhao va ser la gran triomfadora rebent el Premi al Millor Muntatge, al Millor Director (Oriol Broggi), al Millor actor (Julio Manrique), al Millor Actor de Repartiment (Pablo Derqui), a la Millor Il·luminació (Pep Barcons) i al Millor Vestuari (Berta Riera). Una excel·lent oportunitat de gaudir amb el teatre de qualitat a L’Auditori de Cornellà diumenge, 22 de febrer.

 

La història ens situa el mateix dia que Du’an Gu, cap de seguretat de l’imperi, extermina els tres-cents membres de la família Zhao. La princesa, filla de l’Emperador, dóna a llum un nen que serà el darrer supervivent de la nissaga. Amb ell hi ha esperança de salvar tota una família que ha mort injustament. Cheng Ying, metge de la princesa, per tal de restablir l’odre i fent nom a la justícia decideix sacrificar el seu propi fill, també recent nascut, i fugir amb l’orfe.

A partir d’aquí, l’orfe creix amb una identitat falsa al mateix palau de Du’an Gu amb dos pares. Quan sigui gran, i estigui format, quan hagi conegut tots els secrets de les arts i de les armes, Cheng Ying li explicarà la veritat i ell no tindrà més opció que enfrontar-se al seu propi destí.

L’obra que arriba a L’Auditori és una versió de Joan Sellent i dramatúrgia de Marc Artigau i Oriol Broggi. De fet, l’obra original, La gran venjança de l’Orfe Zhao, és una peça xinesa de l’era Yuan, que pertany al s. XIII i s’atribueix al dramaturg Ji Junxiang i s’emmarca dins el gènere dramàtic ‘zaju’.

Propers espectacles:

15 Març a les 19h         El Largo viaje del día hacia la noche  amb Vicky Peña i Mario Gas

18 Abril a les 18h          Gisela y el libro mágico                      Gisela, la veu Disney

19 Abril a les 18h          Constelaciones                                   Una producció d’Aracaladanza

25 Abril a les 21:30h      Amaia Montero                                   disc: Si Dios quiere yo también

30 Maig a les 21h          El retaule del flautista                         Grup Corenllà Teatre

31 Maig a les 19h          El retaule del flautista                         Grup Corenllà Teatre

El Mediterranean Diving 2015, convida a la reflexió sobre el present, passat i futur del busseig en les Jornades Tècniques
Després de l’èxit d’Operetta, arriba a L’Auditori Allegro, de la Cia Cor de Teatre i dirigida per Paco Mir, del Tricicle

Un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a cappella que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat

La nova programació estable ‘Teatre L’Auditori’ aixeca el teló carregada de grans noms del món de la interpretació. La primera gran cita serà el 7 de febrer a les 21h amb la Cia Cor de Teatre i sota la direcció de Paco Mir. Allegro és una visió global de la relació de qualsevol persona amb l’univers que l’envolta. Interpretació magistral de catorze cantants a cappella. I és que Cor de Teatre ens fa veure que tot el nostre entorn està definit per un art sense el qual no s’entendria aquest misteri que anomenem ‘vida’. Ja es poden comprar les entrades anticipades per 19€ a través de www.auditoricornella.com o per telèfon a través del 93 474 02 02. En Allegro, tot és música i espectacle, una bona manera de encetar la nova temporada de L’Auditori que a més ens cita el 22 de febrer amb L’Orfe del Clan dels Zhao, amb un gran repartiment amb cares molt conegudes. El 15 de març serà el torn de Mario Gas i Vicky Peña en El largo viaje del día hacia la noche. El 18 d’abril ens visitarà la veu Disney en Espanya, Gisela y el libro màgico en el marc d’un cap de setmana del tot familiar on l’endemà, el dia 19, podrem gaudir amb Constelaciones, una producció d’Aracaladanza. També en abril, el dia 25, tindrem un concert de luxe on vibrarà la veu d’Amaia Montero. El 30 i el 31 de maig podrem veure la segona gran producció del grup Corenllà Teatre de L’Auditori que posaran en escena El retaule del flautista.

En Allegro tot és música i espectacle

La història situa a l’espectador en un univers ple de música. Ens despertem amb música, viatgem escoltant-la, comprem amb música de fons, esperem amb música, sentim música a tot arreu, amb auriculars, al cotxe, amb els telèfons, als bars, restaurants... Arribarà un moment que ens acomiadarem també amb música.

L’humor, el treball gestual i la música a cappella són el segell identificatiu de la proposta on totes les escenes estan pensades per a què estiguin a l’abast de comprensió de tots els públics, de qualsevol edat i nacionalitat.

Això fa Allegro, una eina per apropar la música clàssica al gran públic, de manera universal, presentant-se de forma atractiva per la seva energia i qualitat. 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Següent