PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
El president de la Fundació Renovables, Domingo Jiménez Beltrán i el director Corporatiu de Seguretat i Medi Ambient de Repsol, Jaime Martín Juez, convidats del CCF el 4 de març

Sostenibilitat, energia, canvi climàtic i escenaris amb futur per a les ciutats és el títol d’aquest face to face presentat pel conseller delegat d’Einsmer, José Antonio Gallego

Divendres, 4 de març a les 9h. WTC Almeda Park

Avui dia, la sostenibilitat i la preservació de l’entorn estan presents en totes les àrees de l’economia. Cap a on s’han d’adreçar les empreses en matèria mediambiental? El concepte de transició energètica com a element de competitivitat, programes d’innovació sostenibles, el trinomi fiscalitat-governabilitat-sostenibilitat, o l’economia circular en el context municipal són alguns dels temes que es tractaran en aquest primer face to face de 2016. Una conversa entre Domingo Jiménez Beltrán, president de la Fundació Renovables i qui va ser director de l’Agència Europea de Medi Ambient entre 1994 i 2002, i Jaime Martín Juez, director Corporatiu de Seguretat i Medi Ambient de l’empresa Repsol i amb una carrera professional sempre lligada al sector energètic, mercats de carboni i energies netes.

Dos figures rellevants en aquestes temàtiques que sens dubte, no deixaran impassibles amb els seus punts de vista apostant per la conscienciació energètica i per un futur marcat pel compliments de normatives lluny de la veure la legislació com amenaces restrictives sinó vistes com a criteris de competitivitat. Una temàtica poc tractada en el panorama actual de conferències i que des del Cornellà Creació volem donar un espai de debat i reflexió.  

L’acte s’iniciarà a les 9h amb un esmorzar per desprès donar pas a la ponència.

Lloc:World Trade Center Almeda Park

Plaça de la Pau, s/n. Cornellà de Llobregat

El proper diumenge, 6 de març, L’Auditori acull Ser-ho o no, dirigida i interpretada per Josep Maria Flotats

Una comèdia signada per un dels autors tràgics francesos més còmics de la seva generació, Jean-Claude Grumberg

Amb Josep Maria Flotats i Arnau Puig, arriba a L’Auditori de Cornellà aquesta comèdia, obra de Jean-Claude Grumberg. Per mitjà d’un diàleg incisiu entre els dos personatges i a través d’un humor irresistible i intel·ligent, la història porta a l’espectador a interrogar-se sobre la condició humana. Dos veïns es troben sovint al replà de l’escala. Què pot arribar a passar quan l’un descobreix per internet que l’altre és jueu?. La resposta aquest diumenge a les 19h a L’Auditori de Cornellà. El preu de l’entrada anticipada és de 18€ i de 25€ en taquilla el dia de l’espectacle. Per a grups a partir de deu persones, la despesa per entrada és de 16€. Es poden adquirir a través de www.auditoricornella.com i a través del telèfon 93 474 02 02.

Ser-ho o no és una obra construïda a partir d’un pretext que consta d’unes converses entre dos veïns d’una mateixa escala, d’horitzons, coneixements i creences antagònics. I en el curs d’aquestes converses, hi palpita d’una manera subjacent el tema de la identitat, la col·lectiva, però sobretot, la personal. Tema recorrent en tota l’obra de Jean-Claude Grumberg que evoca sempre la memòria històrica per discernir la violència o l’absurd del present.

Teatre polític en clau de comèdia. Una obra que ha après molt del teatre de l’absurd i l’ha superat després d’haver-se enriquit de la seva experiència. L’espectador està convidat a la reflexió sobre temes com el compromís ètic, social i moral amb un mateix, amb propis i estranys, amb la llengua, amb la cultura, la història.. I es preguntarà d’on som, qui som, què som.

PROPERS ESPECTACLES L’AUDITORI DE CORNELLÀ

Blaumut el 9 d’abril a les 21h

Blaumut és una formació de música de banda de primer nivell. Els seus cinc integrants recreen una atmosfera elegant i transparent que captiva. Un sentir passar el temps mentre el món gira lentament sota els peus. Imatges de sons que s’escolen entre la pell per transportar-nos a un constructe de figures oníriques.

Preu entrada anticipada: 15€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 22€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 13€

 

Terra Baixa amb Lluís Homar, 24 d’abril a les 19h

Obra del dramaturg Àngel Guimerà que ens arriba sota la direcció de Pau Miró. Homar assumeix els quatre papers principals de l’obra sol en l’escenari. Una trama sobre les passions humanes més turbulentes. Lluís Homar va rebre el Premi Max al millor actor protagonista per Terra Baixa.

Preu entrada anticipada: 18€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 25€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 16€

 

Arcángel & Voces Búlgaras, Estruna el 7 de maig a les 21h

La simbiosi de l’art flamenc de Francisco José Arcángel Ramos i de Nuevas Voces Búlgaras, el cor de veus femenines que han protagonitzat concerts per tot el món. Estruna és la trobada d’aquesta fusió artística. Una cita en el marc del Festival d’Art Flamenc de Catalunya a Cornellà. 

Preu entrada anticipada: 22€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 29€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 20€

 

Atchúuss!, amb Fernando Tejero el 29 de maig a les 19h

Fernando Tejero acompanyat per Adriana Ozores, Malena Alterio, Ernesto Alterio y Enric Benavent posaran el punt i final de la temporada de primavera a L’Auditori amb aquesta adaptació d’Enric Benavent i Carles Alfaro sobre els textos humorístics d’Antón Chéjov.

Preu entrada anticipada: 18€

Preu entrada en taquilla el dia de l’espectacle: 25€

Preu per a grups (a patir de deu persones): 16€

 

PROGRAMACIÓ DE LA SALA2.CAT

Al llarg de 2016 donarem continuïtat a la programació paral·lela en petit format de la Sala2.cat, un nou espai en el qual, el teatre, la màgia, la música i, fins i tot el circ, prenen el relleu. Els preus dels espectacles és reduït, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€ per a grups de més de 10 persones. L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinar amb un arrelat posicionament en el circuit cultural d’oci nocturn de la ciutat.

  • La màgia de Hausson, 4 de març a les 21h
  • Un paseo por Doña Rosita la soltera, 18 de març a les 21h ENTRADES EXHAURIDES
  • Circ amb “Sin remite”, 1 d’abril a les 21h
  • Desig de nit,  Lectura Dramatitzada 15 d’abril a les 21h GRATUÏT
  • Houdine, l’art de la fugida, teatre el 6 de maig a les 21h
  • Be God Is! Teatre mut, Circ i música, 20 de maig a les 21h

 

La Ludoteca iniciarà el 29 de març el trimestre Primavera-2016. Portes obertes els dies 2 i 3 de març
El 90% dels expositors del Mediterranean Diving 2016 confirmen el seu grau de satisfacció i auguren tornar l’any vinent
Masterclass sobre l’e-commerce, nova iniciativa gratuïta de suport al teixit empresarial

L’expert en innovació i màrqueting i MBA de l’IESE Business Shool, Pablo Foncillas conduirà l’acte organitzat conjuntament pel Cornellà Creació Fòrum i pel Centre d’Empreses Baix Llobregat

Dimecres, 24 de febrer a les 18:30h. L’Auditori de Cornellà

“Aprenent a ballar amb l’e-commerce, l’aspecte més humà de la tecnologia: reflexions i 40 exemples” és el títol de la masterclass que oferirà el proper dia 24 l’expert en innovació Pablo Foncillas. La indústria de l’e-commerce creix a passos de gegant a Europa. Com es poden aprofitar les oportunitats del mercat digital? Com iniciar-se en aquest camí? Quina estratègia s’ha de seguir? Aquestes són algunes de les qüestions que es resoldran en la masterclass en la qual els mitjans de comunicació podran conèixer in situ quines són les motivacions que porta als empresaris o comerciants a endinsar-se en aquest món i les reflexions sobre les dimensions relacionades amb l’e-commerce. Les inscripcions són gratuïtes a través de www.masterclassprocornella.cat

La faceta professional de Foncillas destaca per contribuir al creixement de multinacionals comercialitzant més de 150 marques en més de 25 països ocupant rols comercials o de direcció general. Carbonell, Shwepss, Port Aventura o Danone són algunes de les companyies per les quals ha treballat.

La masterclass obeeix a la voluntat conjunta del fòrum empresarial Cornellà Creació i del Centre d’Empreses Procornellà de crear nous recursos i eines de suport a l’activitat empresarial i comercial. 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Següent