PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Nova setmana al #CCFdesdecasa amb les reflexions de Toni Nadal i Najat El Hachmi

La iniciativa #CCFdesdecasa continua en marxa en aquests moments de confinament penjant vídeos en les xarxes socials, fets per molts dels conferenciants que en formen part del CCF convidant a reflexionar i transmetent recomanacions, cadascú d’ells, des dels sectors als quals pertanyen. Avui dilluns, 4 de maig, és el torn de l’entrenador i preparador físic de tennis, Toni Nadal, qui va participar en el fòrum en l’edició de 2014. Dimecres, 6 de maig, serà el torn de l’escriptora, Najat El Hachmi qui va participar en el darrer acte d’enguany compartint escenari amb la directora de cinema documental, Mabel Lozano, el passat 6 de març.

Recordem que el #CCFdesdecasa va veure la llum el passat 3 d’abril. Al portal www.cornellacreacio.cat podeu veure tots els vídeos. Ja han participat en la iniciativa Manel Fuentes, el publicista, Lluís Bassat, l’experta en el mercat de negoci americans, Bisila Bokoko, el periodista, Kepa Aulestia, l’actor Txabi Franquesa, el creatiu, Richard Wakefield, l’escriptor, Javier Reverte, la presentadora de televisió, Sílvia Leal, el directiu d’Aigües de Barcelona, Manel Giraldo, l’ex tresorera dels EEUU, Rosario Marín, l’economista, Josep M. Sayeras, la psicòloga, Inma Puig i el president d’Ecoalf, Javier Goyeneche. #CCFdesdecasa ha incrementat el nombre de seguidors a les xarxes registrant un alt volum de reproduccions i d’impressions en els canals socials i creant sinèrgies tant amb els comptes dels ponents com amb els comptes d’altres agents de l’entorn socioeconòmic de Cornellà i el seu entorn metropolità.

 

Recordem que a través de www.cornellacreacio.cat també es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

Cornellà de Llobregat, 4 de maig 2020

 

Nova graella del 4 al 10 de maig amb l’estrena dels Directes PELL, amb la col·laboració de preparadors físics de la ciutat
El Centre d’Empreses Procornellà posa en marxa avui un servei d’informació gratuït sobre ajuts econòmics i financers per a empreses i autònoms de Cornellà

El Centre d’Empreses Procornellà posa en marxa avui dilluns, 27 d’abril, un nou servei d’informació adreçat a empreses i autònoms de Cornellà sobre els ajuts més rellevants que poden demanar per pal·liar els efectes provocats per la crisi del Covid 19 en les seves empreses i negocis. Fins ara els tècnics de l’equipament municipal assessoraven sobre ERTES, cessament d’activitat i petició d’ajudes econòmiques als emprenedors allotjats al Centre i al Viver d’Empreses i als usuaris del servei de gestoria però, a partir d’avui, informen gratuïtament també a la resta d’empresaris i autònoms del municipi. Tot via telefònica o telemàtica complint les recomanacions de restringir la mobilitat de la ciutadania però sense restar valor a la qualitat dels serveis.

D’entrada, qualsevol usuari pot entrar a www.centredempresesprocornella.cat on trobaran un resum dels ajuts més rellevants que ofereixen les diferents institucions, adreçats a empreses i autònoms. Des del Centre d’Empreses s’ha habilitat un servei d’atenció per informar i resoldre dubtes sobre Mesures Laborals (ERTES, prestació extraordinària per cessament d’activitat d’autònoms, ajornaments i moratòries de Seguretat Social, etc. ); Mesures Fiscals i Mercantils (ajornament de deutes tributaris, extensió del termini de presentació i d’ingrés per les obligacions tributàries, tributació per mòduls, etc.); Mesures Extraordinàries de Finançament (línies d’ajudes destinades a finançar pimes i autònoms: ICO, ICF, CESCE); Subvencions (destinades a professionals i microempreses del sector turístic, línies d’ajuts de la Generalitat per a l’autònom, ajuts de l’Ajuntament de Cornellà, etc); i altres mesures d’interès com pot ser la moratòria del pagament de rendes de lloguer de locals afectes a l’activitat econòmica o com demanar flexibilitat per poder disposar dels plans de jubilació.

La forma per accedir-hi a aquest servei d’informació és demanant cita prèvia online a través del correu electrònic: cempreses@procornella.cat , per telèfon en el 93 474 80 42 de dilluns a divendres de 8h a 20h o clicant en l’enllaç habilitat en el portal www.centredempresesprocornella.cat en l’apartat d’ajuts Covid 19. Es tracta d’un servei d’informació sobre els ajuts més rellevants, no d’assessorament ni de tramitació. La voluntat és posar a l’abast dels emprenedors, autònoms i pimes un resum dels ajuts més rellevants per fer front a les dificultats econòmiques i financeres sorgides per l’efecte de la crisi del COVID 19.

El Centre d’Empreses Procornellà està vinculat a l’empresa municipal de promoció social, urbana i econòmica de l’Ajuntament de Cornellà i té com a finalitat crear i mantenir ocupació a través del foment de l’esperit emprenedor i innovador i del suport a la creació i consolidació d’empreses a la ciutat.

 

Cornellà de Llobregat, 27 d’abril 2020

L’economista, Josep M. Sayeras, el president d’Ecoalf, Javier Goyeneche i la consultora, Inma Puig, aquesta setmana al #CCFdesdecasa

La iniciativa #CCFdesdecasa continua en marxa en aquests moments de confinament penjant vídeos en les xarxes socials tots els dilluns, dimecres i divendres, fets per molts dels conferenciants que en formen part del CCF convidant a reflexionar i transmetent recomanacions, cadascú d’ells, des dels sectors als quals pertanyen. Avui dilluns, 27 d’abril, és el torn de l’economista i vici degà d’ESADE, Josep M. Sayeras, fidel seguidor del fòrum amb el qual ha col·laborat en diverses ocasions. Dimecres, 29 d’abril, el #CCFdesdecasa compartirà les paraules de la psicòloga i consultora empresarial, Inma Puig, qui ha participat en el Cornellà Creació en 2015 i també en la gala del desè aniversari, el passat mes d’abril de 2019. I per últim, divendres, 1 de maig, es farà difusió de les paraules del president i fundador d’Ecoalf, Javier Goyeneche, empresa líder per la seva capacitat de transformar els residus en roba o sabates de primera qualitat. #CCFdesdecasa és una manera de sentir-nos a prop de la ciutadania, convidant-los a obrir un espai de reflexió, diàleg i debat cadascú a casa nostra, aquests dies de confinament com a mesura preventiva per aturar l’expansió del Covid-19.

La proposta va veure la llum el passat 3 d’abril. Al portal www.cornellacreacio.cat podeu veure tots els vídeos. Ja han participat en la iniciativa Manel Fuentes, el publicista, Lluís Bassat, l’experta en el mercat de negoci americans, Bisila Bokoko, el periodista, Kepa Aulestia, l’actor Txabi Franquesa, el creatiu, Richard Wakefield, l’escriptor, Javier Reverte, la presentadora de televisió, Sílvia Leal, el directiu d’Aigües de Barcelona, Manel Giraldo i l’ex tresorera dels EEUU, Rosario Marín. #CCFdesdecasa ha incrementat el nombre de seguidors a les xarxes registrant un alt volum de reproduccions i d’impressions en els canals socials i creant sinèrgies tant amb els comptes dels ponents com amb els comptes d’altres agents de l’entorn socioeconòmic de Cornellà i el seu entorn metropolità.

Recordem que a través de www.cornellacreacio.cat també es pot tornar a veure totes les conferències programades des de 2009 fins el darrer acte el passat 6 de març. Ponències protagonitzades per persones cabdals que estan en la primera línia de l’economia, el món de l’empresa, la cultura, la política, la comunicació, etc.

Respecte l’agenda del CCF prevista al llarg d’aquest 2020, inicialment l’aturada de l’activitat afecta a l’acte que estava previst pel proper 8 de maig protagonitzat per la periodista experta en tecnologia, Marta Peirano, un esdeveniment que s’ha posposat per la propera tardor, pendent de concretar la data. En principi, el proper acte serà el 19 de juny a les 9h al WTC Almeda Park en el qual participarà l’ex directiu d’Amazon i Global Chief Digital Officer Estrella Galicia, Juan José Delgado.

 

Cornellà de Llobregat, 27 d’abril 2020

 

L’Auditori de Cornellà engega la iniciativa #L’Auditoridesdecasa amb projeccions d’obres de teatre, produccions i pel·lícules per aquests dies de confinament

L’Auditori de Cornellà engega una nova iniciativa amb l’objectiu de portar la cultura a les nostres llars, #L’Auditoridesdecasa. Donat  l’Estat d’Alarma decretat, l’activitat del nostre equipament roman aturada com a mesura de prevenció per lluitar contra el Covid-19, però volem sentir-nos més a prop de la ciutadania aquests dies de confinament. El proper divendres, 10 d’abril, engegarem la nova campanya donant difusió de diferents obres de teatre, ficcions televisives basades en produccions teatrals o peces de teatre-movies. Tots els divendres penjarem als nostres canals de comunicació, web i Xarxes Socials, un nou enllaç oferint als nostres seguidors l’oportunitat de gaudir a casa d’espectacles de qualitat a l’abast de tothom. Amb la nova proposta ens afegim també a la campanya que impulsada per l’Ajuntament de Cornellà, EsmorzarCultura per gaudir de la música, dansa o les arts escèniques també durant aquests dies a través de les xarxes socials del Departament de Cultura.

#L’Auditoridesdecasa s’estrena el dia 10 d’abril amb ‘Magnètica Management’, un homenatge al món del circ i a la figura del pallasso fet des de la tendresa, la sensibilitat i la musicalitat. Un espectacle en català per a tota la família amb Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Mauro Paganini com a intèrprets. Divendres, 17 d’abril, serà el torn de la pel·lícula d’Abel Folk i Joan Riedweg, ‘Desclassificats’ basada en l’obra homònima que Pere Riera va escriure i dirigir el 2011. La programació de #L’Auditoridesdecasa continuarà el 24 d’abril amb ‘Adossats’ de Ramon Madaula amb la participació també de Rosa Renom, Jordi Bosch, Camilo García, Marieta Sánchez i Guillem Balart, una obra de teatre que també es va representar amb èxit a L’Auditori de Cornellà. Els divendres del mes de maig continuarà la iniciativa amb títols com ‘Germanes’, ‘El fantasma de Canterville’, ‘Res no tornarà a ser com abans’ o ‘El Nom’, entre altres.

Aprofitem per recordar que la nova situació ens ha portat a l’anul·lació d’espectacles com Xiula, Cobertura, Viejo amigo Cicerón, els musicals Annie i Jekyll&Hyde i BVocal previstos per aquesta primavera. També hem reprogramat l’actuació de Farruquito pel proper 31 d’octubre, l’obra ‘Quina feinada’ que tindrà lloc el 6 de novembre i ‘El Pare de la núvia’ que s’ha programat pel 29 de novembre.

 

Campanya ‘Tornarà la il·lusió’

A L’Auditori de Cornellà continuem treballant en la propera temporada que veurà la llum a partir del mes de setembre amb una vintena d’espectacles sota el paraigües del lema ‘Tornarà la il·lusió’. De forma paral·lela a la campanya #L’Auditoridesdecasa anirem donant a conèixer aquests dies la nova programació a través dels nostres canals. Us avancem que serà una tardor apassionant amb espectacles de qualitat. Pel nostre escenari desfilarà la música de Manu Guix, Miki Nuñez, Blaumut, Mecano en un tribut molt especial, simfòniques, Sole Giménez o representacions musicals com El Lago de los Cisnes. Gaudirem també amb actuacions com la de Tortell Poltrona, Els super herois o Guillem Albà i passarem una bona estona amb Quim Masferrer, Carles Sanz, El Sevilla o amb la representació de La Gavina entre moltes altres sorpreses que estem acabant d’enllestir, perquè entre tots, aconseguirem que torni la il·lusió.

 

Cornellà de Llobregat, 7 d’abril 2020

 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
Següent