PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Obert el període per presentar les startups que vulguin optar a participar en el III Cornellà Open Future_

El termini finalitza el 16 de juliol, una oportunitat per entrar en el programa d’acceleració d’idees de caire digital gestionat pel Centre d’Empreses Procornellà

Avui, 18 de juny s’ha obert el termini per presentar els projectes que vulguin optar a entrar en la tercera edició del Cornellà Open Future_ que té com a objectiu potenciar el talent i l’emprenedoria tecnològica fomentant l’autoocupació, gràcies a la vigència de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Cornellà i Telefònica assolit en 2016, quan es va posar en marxa la primera edició. En aquesta tercera convocatòria, l’equip del Cornellà Open Future_ continuarà treballant impulsant l’emprenedoria, tutelant un màxim de deu projectes o startups i encaminant-los cap al procés d’acceleració i maduració donant una nova embranzida a la creació d’empreses i de nous llocs de treball en sectors estratègics d’activitat. Els interessats poden presentar la seva candidatura fins el 16 de juliol. Per donar a conèixer més dades, el Centre d’Empreses Procornellà ha organitzat en la seva seu (c/ Tirso de Molina, 36) una sessió informativa adreçada als interessats el proper dimecres, 20 de juny a les 18h.

Així, avui es posa en marxa la maquinària per escollir un màxim de deu propostes que el programa Cornellà Open Future_ tutelarà accelerant el procés de validació de la idea inicial, del seu model de negoci, fins arribar al moment de sortida al mercat.  Poden participar aquells candidats que en les seves idees empresarials incorporin una base digital, que es tractin de negocis B2B i que estiguin domiciliats al Baix Llobregat o bé que, en el futur, l’empresa estigui domiciliada en el territori. Per formar part del programa, els candidats no poden ser partícips d’altres programes d’acceleració simultàniament i tots els membres de l’equip tenen que ser majors d’edat. Del 18 de juny al 16 de juliol és el termini per presentar candidatures. El 17 de juliol es pre seleccionaran els vint projectes que passaran a la fase d’avaluació final a través d’entrevistes personalitzades (del 18 al 24 de juliol). Un comitè puntuarà els projectes i el 26 de juliol es farà pública la llista dels escollits.

Entre els criteris de valoració s’avaluarà si la idea respon a una necessitat real detectada prèviament, el potencial de negoci, el plantejament d’una proposta de valor adequada a la necessitat i si la proposta compta amb un equip capacitat per desenvolupar la idea.

Els seleccionats entraran en un programa d’acceleració de dotze mesos (deu en les anteriors convocatòries) dividit en tres fases de 3, 3 i 6 mesos respectivament. Cadascuna d’elles s’han de superar per passar a la següent. Participar en el programa permet als candidats la domiciliació a l’espai de crowdworking ‘La Piràmide’ ubicat al Viver d’Empreses Procornellà, que és un dels centres d’innovació i coneixement integrat en el programa global Telefònica Open Future_ Ser un dels escollits també vol dir tenir accés a tota una xarxa internacional de mentors, experts, inversors, entitats i altres startups amb les quals els emprenedors seleccionats podran treballar per desenvolupar el seu projecte transformant-lo en un negoci d’èxit. L’equip del Cornellà Open Future_ també els proporcionarà assessorament presencial i tècnic i la participació en el Club de l’Oratòria, activitat orientada a fomentar l’habilitat per parlar en públic en un entorn empresarial.

Amb aquesta tercera edició del Cornellà Open Future_ l’Ajuntament de Cornellà dóna continuïtat a la iniciativa sota el paraigües de Telefònica en favor de l’emprenedoria de caire tecnològic i l’autoocupació. En les dues primeres edicions, quinze de les vint propostes escollides van finalitzar al cent per cent tot el programa complint els seus objectius. Finalment, set van ser les idees que han prosperat fins a formalitzar-se com a empreses en actiu en les dues edicions concloses.

 

Cornellà de Llobregat, 18 de juny de 2018

Face to face entre el cyborg, Neil Harbisson i l’experta en transformació digital, Sílvia Leal

Els nostres convidats ens parlaran del tsunami tecnològic i del seu impacte en una societat seduïda per innovacions revolucionàries

Divendres, 15 de juny a les 9h. World Trade Center Almeda Park

Neil Harbisson, la primera persona del món reconeguda com a cyborg quan va aconseguir que en el seu passaport aparegués una foto seva amb l’implant (antena), un dispositiu que transforma les senyals de llum en vibracions fent-li possible la percepció dels colors que l’evita l’acromatòpsia. Ell serà un dels nostres convidats del proper 15 de juny compartint escenari amb l’experta en transformació digital i assessora de la Comissió Europea en Competències Digitals, Sílvia Leal. Ens parlaran del tsunami digital i del seu impacte en les nostres vides i es qüestionaran si arriba per arrossegar o per generar noves oportunitats. Una revolució que topa amb una societat que s’enfronta a canvis com la possibilitat, fins i tot, de convertir-nos nosaltres mateixos en tecnologia.

Ambdós convidats comparteixen facetes professionals prou conegudes. Leal col·labora setmanalment en el programa “Emprende” de TVE. En l’actualitat Harbisson està capficat en la nova associació de recent creació, Transpecies Society, un projecte social que dóna veu a identitats no humanes oferint, fins i tot, el desenvolupament de nous sentits i òrgans.

Coneixerem els seus nous projectes, les seves inquietuds,  les grans amenaces i de com els ciutadans estem implicats en aquests canvis. Comptarem amb la presència de José Antonio Gallego, CEO d’Einsmer Business Designer en qualitat de presentador.

Resolució de l'òrgan competent per establir l'ordre de preferència per cobrir temporalment places de Monitor de Campus d'Estiu
La cloenda de la segona edició del Cornellà Open Future_ el 23 de maig, dóna llum verda a la tercera convocatòria que aposta per captar el talent emprenedor tecnològic

La majoria de startups que ja han participat han conclòs tot el programa i set de les propostes ja són empreses de nova creació

Dimecres, 23 de maig a partir de les cinc de la tarda tindrà lloc al Viver d’Empreses Procornellà l’acte de cloenda de la segona edició del programa Cornellà Open Future_ que té com a objectiu potenciar el talent i l’emprenedoria tecnològica fomentant l’autoocupació. El director de l’acceleradora Wayra, Julián Vinué, i la directora del Centre d’Empreses Procornellà, Beatriz Deghilage, estaran presents en la trobada que servirà com a tret de sortida de la   tercera convocatòria, gràcies a la vigència de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament de Cornellà i Telefònica assolit en 2016, quan es va posar en marxa la primera edició.  L’acte de demà servirà com a presentació de la tercera edició, tot i que el termini per presentar propostes s’obre el 18 de juny. En aquesta tercera convocatòria, l’equip del Cornellà Open Future_ continuarà treballant impulsant l’emprenedoria, tutelant un màxim de deu projectes o startups i encaminant-los cap al procés d’acceleració i maduració donant una nova embranzida a la creació d’empreses i de nous llocs de treball en sectors estratègics d’activitat.

En les dues primeres edicions, quinze de les vint propostes escollides van finalitzar al cent per cent tot el programa complint els seus objectius. Finalment, set van ser les idees que han prosperat fins a formalitzar-se com a empreses en actiu en les dues edicions concloses.

S’inicia ara un nou calendari per escollir un màxim de deu propostes que el programa Cornellà Open Future_ tutelarà accelerant el procés de validació de la idea inicial, del seu model de negoci, fins arribar al moment de sortida al mercat.  Poden participar aquells candidats que en les seves idees empresarials incorporin una base digital, que es tractin de negocis B2B i que estiguin domiciliats al Baix Llobregat o bé que, en el futur, l’empresa estigui domiciliada en el territori. Per formar part del programa, els candidats no poden ser partícips d’altres programes d’acceleració simultàniament i tots els membres de l’equip tenen que ser majors d’edat. Els interessats poden presentar la seva candidatura del 18 de juny al 16 de juliol. El 17 de julioll es pre seleccionaran els vint projectes que passaran a la fase d’avaluació final a través d’entrevistes personalitzades (del 18 al 24 de juliol). Un comitè puntuarà els projectes i el 26 de juliol es farà pública la llista dels escollits.

Entre els criteris de valoració s’avaluarà si la idea respon a una necessitat real detectada prèviament, el potencial de negoci, el plantejament d’una proposta de valor adequada a la necessitat i si la proposta compta amb un equip capacitat per desenvolupar la idea.

Els seleccionats entraran en un programa d’acceleració de dotze mesos (deu en les anteriors convocatòries) dividit en tres fases de 3, 3 i 6 mesos respectivament. Cadascuna d’elles s’han de superar per passar a la següent. Participar en el programa permet als candidats la domiciliació a l’espai de crowdworking ‘La Piràmide’ ubicat al Viver d’Empreses Procornellà, que és un dels centres d’innovació i coneixement integrat en el programa global Telefònica Open Future_ Ser un dels escollits també vol dir tenir accés a tota una xarxa internacional de mentors, experts, inversors, entitats i altres startups amb les quals els emprenedors seleccionats podran treballar per desenvolupar el seu projecte transformant-lo en un negoci d’èxit. L’equip del Cornellà Open Future_ també els proporcionarà assessorament presencial i tècnic i la participació en el Club de l’Oratòria, activitat orientada a fomentar l’habilitat per parlar en públic en un entorn empresarial.

Amb aquesta tercera edició del Cornellà Open Future_ l’Ajuntament de Cornellà dóna continuïtat a la iniciativa sota el paraigües de Telefònica en favor de l’emprenedoria de caire tecnològic i l’autoocupació.

Resolució de lÒrgan Competent respecte la convocatòria per establir l'ordre de preferència per disposar d'una borsa de treball per cobrir temporalment vacants d'administratiu/va del servei d'atenció a
Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Següent