PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
El 27 i 28 d’octubre Cornellà es playmobilitza per rebre la II Fira de col·leccionisme Playmobil
Arriba la màgia d’alt nivell a L’Auditori de Cornellà de la mà del Mag Lari aquest cap de setmana

25 il·lusions, vint-i-cinc números de màgia pura, una hora i mitja de xou trepidant! Això és el que viuran els espectadors de L’Auditori de Cornellà aquest dissabte, 6 d’octubre a les 21h. El Mag Lari trepitjarà el nostre escenari per commemorar els seus vint-i-cincs anys sobre els escenaris amb un muntatge de nova creació per a tots els públics que recupera els números més emblemàtics que l ‘il·lusionador ha fet mai i n’incorpora deu números nous. Els interessats encara poden adquirir les entrades anticipades per 18€ a través de www.auditoricornella.com i per telèfon en el 93 474 02 02.

La posada en escena de 25 il·lusions suposa tot un repte logístic i visual pel Mag Lari. Números d’escapisme impactants, escenes de terror i un gran número final seran les grans il·lusions d’un muntatge que resumeix tota una vida dedicada a la màgia. Els efectes especials i el component audiovisual guanyaran protagonisme en aquest espectacle, en què el Mag Lari estarà acompanyat de cinc ballarins. Coreografies impossibles i números de màgia sorprenents conviden a l’espectador a repassar la trajectòria d’un dels mags més coneguts en el nostre país i que aquest dissabte visita L’Auditori de Cornellà.

I és que l’espectacle està assegurat ja que el Mag Lari, és més que un mag. És un showman, un còmic, una barreja explosiva que l’ha portat a omplir teatres durant vint-i-cinc anys a França, Portugal, Alemanya, Suïssa o Japó, entre altres. Els presents a L’Auditori podran comprovar la seva manera de fer, la seva capacitat comunicativa i la seva estètica polida i brillant que dóna com a resultat un tipus de màgia diferent i espectacular.

 

Altres espectacles del mes d’octubre a L’Auditori

  • Aga-Boom en el marc del Festival Internacional de Pallassos - 20 d’octubre, 21h
  • La piedra oscura, de la Cia CorEnllà-Teatre- 26 i 27 d’octubre a les 21h, Sala2.cat
  • Dàmaris Gelabert en concert, 28 d’octubre a les 18h, Programació Berenem
Pedro Pablo Pérez, VP de Seguretat de Telefònica i CEO d’ElevenPaths: “El cibercrim està impactant en les economies”

Els atacs informàtics, els ciberatacs i els ‘hackejos’ són avui dia més freqüents del que desitjaríem. Conceptes que poc a poc, s’han colat en el nostre argot i fets per als quals les empreses han d'estar en alerta. El nostre convidat d’aquest matí al Cornellà Creació Fòrum, Pedro Pablo Pérez, ens ha parlat d’això des de la seva posició com a VP de Seguretat de Telefònica i CEP (Chief Executive Officer) d’ElevenPaths, la seva unitat de Ciberseguretat. Segons ell, la ciberseguretat està avui dia en primera plana dels mitjans de comunicació, s’ha convertit en un dels principals riscos alhora de gestionar empreses, ha afirmat en la seva conferència titulada Ciberseguretat en el Wild Wild West. La ponència ens ha apropat a aquest món, a les estratègies que poden seguir les empreses per lluitar contra els ciberatacs, contra l'intrusisme informàtic. El nostre convidat d’avui juga amb el títol, establint paral·lelisme amb el Salvatge Oest per l’amenaça constant  d’estar exposats a que ens robin dades.  

En primer lloc, Pedro Pablo Pérez en situa en un entorn on tot s’està digitalitzant, una disrupció brutal que provoca temps exponencials, un canvi d’era clar que ens situa en un panorama hiperfràgil. Aquesta transformació ha diluït el perímetre de seguretat de les empreses. Aquesta nova forma d’operar tant de les empreses, com dels seus treballadors, com dels seus proveïdors provoca una sèrie de noves problemàtiques per a la seguretat de les empreses. I és que la ciberseguretat és molt complexa, afirma. El risc digital cada cop és més elevat, la fragilitat cada cop és més patent i aquests ciberatacs provoca importants pèrdues. El cibercrim està impactant en les economies, manifesta.

D’altra banda, el nostre convidat també ha puntualitzat que el sector de la ciberseguretat està despuntant, convertint-se en oportunitat i generador d’ocupació. Pérez ha quantificat en més de 3,5 milions els professionals de ciberseguretat que fan falta en tot el món. Són les dues cares del sector, per una banda l’amenaça de ser ciberatacats i per altre una font que genera ocupació. Cadascú de nosaltres té una mitjana d’una vintena de ciberidentitats, això es tradueix en milions de registres exposats, explica el nostre conferenciant.

Entre les seves conclusions, Pérez afirma que el risc operatiu cada cop és més gran i que les empreses han de desenvolupar respostes a aquests tipus d’atacs de forma ràpida. Cada cop és més difícil protegir tots els actius, manifesta en la seva conferència.

Pedro Pablo Pérez és VP de Seguretat de Telefónica i CEO (Chief Executive Officer) de ElevenPaths, la seva unitat de Ciberseguretat. Treballa en el sector de la seguretat TI des de fa més de 15 anys. Llicenciat en Informàtica i Global MBA d'IESE, posseeix a més nombroses certificacions en seguretat com CISA, CISM, ITIL Service Manager o ISO 27001 Lead Auditor. Pérez ha participat en la implantació de centres d'operacions de seguretat global a Espanya, Llatinoamèrica i EUA. A més, ha estat el responsable de la definició del nou portfoli de ciberseguretat d’ElevenPaths i lidera la proposta d'innovació en seguretat per a clients interns i externs de Telefónica.

Cornellà de Llobregat, 21 de setembre de 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Auditori de Cornellà presenta una proposta cultural per a la Tardor de 2018 suculenta amb artistes de renom com el Mag Lari, David DeMaría, Julio Manrique o Jordi Bosch entre altres

L’Auditori de Cornellà ha confeccionat una cartellera per a la propera tardor atractiva i molt variada amb espectacles de qualitat a preus assequibles en les tres programacions paral·leles: la programació estable L’Auditori&Teatre convida a la sala gran de L’Auditori artistes de renom com el Mag Lari, Montserrat Carulla, Jordi Bosch, David DeMaría, Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Kao Chen Min, Miquel Gelabert o Clara de Ramon entre altres. El cicle familiar ‘Berenem a L’Auditori’ combinarà propostes: concerts amb emotives històries, màgia, teatre o, fins i tot, cinema d’animació.  I la Sala2.cat ens porta quatre espectacles en petit format per a les vetllades nocturnes. Un total de setze cites que combinen teatre, música, circ i dansa amb l’objectiu d’oferir al públic una programació de qualitat sense sortir de la ciutat, emmarcada en la proposta global Cornellà Escènica promoguda per l’Ajuntament de Cornellà. A més, enguany s’estrena una nova política de venda d’entrades facilitant la compra per a jubilats majors de 65 anys a un preu de 5€ per espectacle. Els més petits amb el carnet del Club Super3 tindran les seves entrades gratuïtes per als espectacles de la programació ‘Berenem a L’Auditori’ i a partir de la compra, de cop, de sis espectacles es realitza un descompte directe.

‘L’Auditori & Teatre’ ens porta set propostes d’alt nivell

25 il·lusions del Mag Lari - 6 d’octubre a les 21h

El Mag Lari celebra 25 anys sobre els escenaris amb muntatge de nova creació que recupera números de màgia emblemàtics barrejats amb l’estrena d’altres que incorpora a l’espectacle arrodonint un xou trepidant.

Entrada anticipada: 18€

Entrada en taquilla: 25€

Preu especial per a grups a partir de deu persones:16€

 

Aga-Boom en el marc del Festival Internacional de Pallassos - 20 d’octubre a les 21h

Aga-Boom retalla les barreres del llenguatge i la cultura amb l'art del slapstick, l'humor de la comèdia física i l'entusiasme alegre de la infància. Una explosió de 75 minuts de diversió familiar.

Entrada anticipada: 18€

Entrada en taquilla: 25€

Preu especial per a grups a partir de deu persones: 16€

 

Discrete Figures,  la dansa vista com art escènica i visual - 10 de novembre a les 21h

L’Auditori & Teatre de Cornellà i la ciutat de Madrid acullen aquest espectacle amb motiu dels 150 anys de relacions diplomàtiques entre Japó i Espanya. Una innovadora i exquisida aposta de Rhizomatics Research i ELEVENPLAY amb la col·laboració de l’artista nord-americà Kyle McDonald.

Entrada anticipada: 14€

Entrada en taquilla: 19€

Preu especial per a grups a partir de deu persones: 12€

 

Humans dirigida per Mario Gas – 11 de novembre a les 19h

Obra Basada en el text del nordamericà Stephen Karam sobre les discussions i conflictes d’una família de classe mitjana-baixa, on sempre quedarà l’esperança per l’essència humana. Protagonitzada per Montserrat Carulla i Jordi Bosch.

Entrada anticipada: 18€

Entrada en taquilla: 25€

Preu especial per a grups a partir de deu persones: 16€

 

La rêve d’Erica -  25 de novembre a les 19h

Un espectacle que combina disciplines com el ballet de ball, el cant líric, violoncel, teatre, dan-cing, masteler xinès, swing en el núvol, acrobàcia...Tot condueix a Erica cap a un món imaginari en un espectacle amb 50 minuts de durada.

Entrada anticipada: 18€

Entrada en taquilla: 25€

Preu especial per a grups a partir de deu persones: 16€

 

‘Gira 20 años’ de David DeMaría – 1 de desembre a les 21h

Per celebrar el vintè aniversari musical reinterpreta algunes de les peces més emblemàtiques acompanyades de nous temes inèdits. David DeMaría celebra el vintè aniversari de la seva carrera fent una aturada a L’Auditori de Cornellà en la seva ‘Gira 20 años’.

Entrada anticipada: 22€

Entrada en taquilla: 29€

Preu especial per a grups a partir de deu persones: 20€

 

Èdip, encapçalada per Julio Manrique i Carles Martínez16 de desembre a les 19h  

Sota la direcció d’Oriol Broggi ens arriba aquesta adaptació de Jeroni Rubió de la mítica obra de Sófocles i amb un repartiment de luxe: Julio Manrique, Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Kao Chen Min, Miquel Gelabert i Clara de Ramon.

Entrada anticipada: 18€

Entrada en taquilla: 25€

Preu especial per a grups a partir de deu persones: 16€

 

‘Berenem a L’Auditori’ ofereix entrada gratuïta pels menors amb el carnet del Súper3

Tots els espectacles de la programació inclouen un berenar al hall de L’Auditori consistent en pa amb xocolata amenitzat amb música i diversió, una hora abans dels espectacles. Tots els espectacles són a les 18h. L’entrada anticipada és de 10€, 15€ en taquilla el dia de l’espectacle i preu especial per a grups a partir de deu persones, 8€.

 

Historia de una semilla – 30 de setembre a les 18h

Emotiu espectacle per les imatges i la música però també per la tendresa de la història amb la natura com a protagonista. L'espectacle és una reflexió sobre els abusos que pateix el medi ambient a mans de l'ésser humà comptat com una faula poètica. Recomanat a partir de 4 anys.

 

Dàmaris Gelabert en concert – 28 d’octubre a les 18h  

La cantant musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. Espectacle recomanat per a menors fins els 9 anys.

 

Déjà Vu del Mag Edgar – 18 de novembre a les 18h

Teatre on es fonen la màgia i la il·lusió. Edgard, un mag vingut de no se sap on, ens introdueix en una aventura que sorprèn pel seu impacte màgic.. Està acompanyat per dues espècies desconegudes que li fan costat a cada situació en què es troba. Recomanat a partir dels 4 anys.

 

Invisibles – 2 de desembre a les 18h

Un espectacle que barreja teatre i cinema d'animació, i que ens ensenya com, amb una mica d'imaginació, podem aconseguir qualsevol cosa. Gràcies a un grup de simpàtics amics invisibles, Mia aconsegueix encarar-se a les seves pors. Espectacle recomanat a partir dels 4 anys.

 

El petit Dalí – 23 de desembre a les 18h

Aquesta és la història d’un geni, més ben dit...d’un petit geni nascut a Figueres...  Així comença la història d’en Salvi, un nen alegre, somiador i una mica trapella. El muntatge “El petit Dalí” és l’adaptació teatral del llibre “El petit Dalí... i el camí cap als somnis” d’Anna Obiols. Recomanat a partir dels 4 anys.

 

‘Sala2.cat’ presenta quatre espectacles en petit format per a les vetllades nocturnes

Donem continuïtat a la proposta paral·lela en petit format de la Sala2.cat. Mantenim els preus dels espectacles també reduïts, 10€ si s’adquireixen de forma anticipada, 12€ en taquilla el dia de l’espectacle i a 8€ per a grups de més de 10 persones. L’entrada dóna dret a una consumició a La Fragua ubicada al carrer Vistalegre, núm. 40 de Cornellà, un espai multidisciplinari que potencia la creació, l’ exhibició i qualsevol expressió artística amb un arrelat posicionament en el circuit cultural d’oci nocturn de la ciutat.

La piedra oscura de la Cia CorEnllà-Teatre – 26 i 27 d’octubre a les 21h

Interpretada per Manel Torquet i Joan Girart ens arriba aquesta obra d’Alberto Conejero que ens situa en l’habitació d’un hospital militar, proper a Santander. Dos homes que no es coneixen. Un secret embolicat en remordiments i un nom que ressona entre les parets de l'habitació.

 

Paraules encadenades de la Cia CorEnllà-Teatre – 16 de novembre a les 21h

Una infermera, aparentment indefensa, és segrestada a mans d’un psicòpata en un habitacle claustrofòbic. Gràcies al seu diàleg punyent i directe, descobrirem quina és la relació que tenen aquests dos personatges i, sobretot, quin és el motiu pel qual ha estat segrestada.

 

Oscar “The Magician” -  22 i 23 de novembre a les 21h

Existeix la màgia? Viu la màgia de prop!. Cor Enllà Teatre ens proposa un espectacle en castellà que fa homenatge al món dels mags. Amb diferents estils de màgia, Oscar “The Magician” intenta explicar com s’ho fan els mags per arribar a emocionar.

 

The Roker – 14 de desembre a les 21h

Protagonitzat per Roger, un adolescent que crea els seus propis jocs amb creativitat i imaginació. L’originalitat dels seus números han captivat al gran públic fins arribar a ser un dels finalistes del concurs de talents Got Talent. Una fusió de màgia i tecnologia amb resultats sorprenents.

 

 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Següent