PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Convocatòria per ampliar la borsa de treball per cobrir temporalment places vacants de monitors esportius de campus
L’Auditori acull aquest dissabte l’actuació de Paco Montalvo amb el seu violí com a veu principal del flamenc

‘Adéu Peter Pan’, la proposta pels més petits per a la tarda de diumenge, 12 de maig

Aquest dissabte, 11 de maig, L’Auditori de Cornellà acull un dels plats forts del 36è Festival de Arte Flamenco de Catalunya, el concert de Paco Montalvo, el violinista més jove del segle XXI a debutar a la sala principal del Carnegie Hall de Nova York conquistant a la seva audiència amb una interpretació memorable del virtuós 'Concert per a violí nº 1' de Paganini.  El violinista cordovès Paco Montalvo és considerat per fonts internacionals un dels més destacats mestres del món i el millor violinista espanyol. Creador d'un estil innovador, Paco Montalvo ofereix una visió inèdita del comportament del violí com a veu principal del flamenc. En una aportació

artística totalment diferent, crea versions d'obres de Paco de Lucía, Falla, Sarasate, Granados, Tàrrega o Albéniz. El seu treball inclou a més peces universals, pròpies i populars del flamenc. Encara es poden adquirir entrades anticipades a www.auditoricornella.com o bé per telèfon en el 93 474 02 02.

El públic podrà gaudir de les arrels flamenques de Paco Montalvo. En el seu primer treball destaca l’enfocament completament innovador, la veu del violí canta entre pals i combinacions harmòniques, expressant emocions fins ara només reservades al cant i a la guitarra flamenca. En el seu segon disc, 'Corazón flamenco', torna a incidir en el protagonisme del violí en els pals flamencs però aplicats també a altres gèneres musicals com els boleros, tangos o fins i tot el pop, mantenint això sí alguns dels temes més coneguts de Camarón, Paco de Lucía o del clàssic espanyol.

‘Adéu Peter Pan’, la cita de diumenge pels més petits

El diumenge, 12 de maig a les 18h serà el moment pels més petits en el marc de la programació familiar ‘Berenem a L’Auditori’. La Cia. Festuc Teatre ens porta l’obra ‘Adéu Peter Pan’ amb un ple de gom a gom. A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes d’històries i aventures que li explica el seu avi. Passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan però, una nit els nens perduts s’enduran a la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més...

Fira de Cornellà acull una nova edició d’Ad Bosch, exclusiu per a professionals de recanvis d’automòbils
L’espectacle We Love Queen protagonitza el cap de setmana a L’Auditori amb les localitats pràcticament exhaurides

Completen la cartellera del cap de setmana una nova estrena de T de Microteatre aquest divendres i Oskara, dues mirades cap a la dansa, diumenge a les 19h

Aquest divendres, 3 de maig a les 21h T de Microteatre estrena el seu segon espectacle després de l’excel·lent acollida de Petits contes misògins. Montse Guimerà, M. José Torvisco, Laura Orozco, Pilar Guimerà, Jaume González i Montserrat Orozco conformen el repartiment. Després d’ironitzar sobre la dona en el seu primer muntatge, ara és el moment de parlar de l’home. Per parlar del sexe oposat, l’espectacle recorda alguns passatges cèlebres de personatges llibertins como Don Juan de Molière, Valmont de Choderlos de Laclos o Masoch de Sacher-Masoch i es fiquen en les seves pells fent una dissecció de les relacions de l’home amb el món actual sense por. La Sala2.cat acull la cita que inclou una consumició gratuïta a la sala d’oci nocturn, La Fragua. Encara queden entrades anticipades a 10€ i a 12€ en taquilla el dia de l’espectacle.

Dissabte arriba una de les cites estrella de la temporada de primavera a L’Auditori de Cornellà, We Love Queen, dirigit per Yllana i amb Barabu-Extresound en la producció. Es tracta d’un homenatge a la música de Queen, una posada en escena que escenifica les mítiques peces però sense perdre l’essència.  Els espectadors participaran en una extravagant litúrgia d’exaltació a la vida i a l’obra de Queen. Una espectacular posada en escena, un show carregat de bona música en directe i que pretén emocionar al públic. Les localitats estan pràcticament exhaurides.

La programació pel cap de setmana a L’Auditori de Cornellà la tanca una nova proposta que ens endinsa en el món de la dansa, Oskara, diumenge, 5 de maig a les 19h. Una unió de dos universos coreogràfics i dues mirades cap a la dansa que naveguen entre l’arrel més popular i l’expressió més avantguardista. Un treball interactiu que recorre passatges de la cultura basca, des del seu origen fins a l’època contemporània i dibuixen un recorregut plàstic i emocional de símbols i iconografia de força ambigua i desconcertant.  Encara es poden adquirir entrades de forma anticipada per 18€ a www.auditoricornella.com o bé per telèfon en el 93 474 02 02.

 

Cornellà de Llobregat, 30 d'abril de 2019

Deu startups passen a la Fase – 3 de la nova convocatòria del Cornellà Open Future, a la recerca del millor projecte empresarial de base digital de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

L’AMB aporta 20.000 euros pels tres millors projectes de base tecnològica per finançar la seva sortida al mercat

El programa d’acceleració d’idees de base digital i escalable, Cornellà Open Future, va inaugurar ahir a la tarda la nova Fase 3 – Seed amb deu projectes seleccionats, de més de quaranta propostes que s’han presentat en la nova convocatòria.  En un acte molt concorregut en el hub La Piràmide de Cornellà es van presentar els deu seleccionats en presència de la directora del Centre d’Empreses Procornellà, Beatriz Deghilage, de la gerent de Desenvolupament de Negoci i Aliances Estratègiques de Telefònica Open Future, Almudena Moreno i de la responsable d’Innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Ana Hernández, en representació dels tres organismes que recolzen la convocatòria a la recerca dels millors projectes empresarials de base digital. El context del programa és el següent: van superar la primera fase aquells seleccionats que van aconseguir validar la seva idea empresarial,  una segona la van superar els emprenedors que van validar el seu model de negoci i en aquesta tercera fase s’ha seleccionat els deu projectes que rebran l’ajuda necessària per poder sortir al mercat i obtenir finançament. Així, tots els projecte seleccionats en aquesta Fase 3 ja tenen la idea i el model de negoci validats, un dels requisits indispensables.

Tots els projectes que han passat a aquesta nova fase tenen en comú que són startups de base digital. AutoTrading Factory llença al mercat una eina per rendibilitzar inversions a través de sistemes automàtics de trading; GuillaStudio proposa, a través de visuals 3D, experiències interactives per a projectes arquitectònics. Hacktheflight és un projecte dedicat a trobar els vols més barats per a l’usuari sense ser un buscador; Kbox Sales Tools ha desenvolupat un software d’intel·ligència de vendes basat en un model propi d’anàlisi comercial; Kibus ha creat la primera màquina que cuina automàticament aliments deshidratats saludables per a mascotes; MPA Solutions ha ideat una plataforma web per a l’automatització de processos de Back Office; Raw Data, proposa sistemes d’intel·ligència artificial i Big Data de predicció de dades aplicades a explotacions agrícoles; Sonicat Systems dissenya i comercialitza equips basats en ultrasons per a la indústria alimentària; Stashify ha creat una plataforma que fa ús de la intel·ligència artificial per millorar el servei al client i crear economia del coneixement en empreses i organitzacions; i, per últim, V-Tools, proposa el disseny d’experiències virtuals que estimulin activament el procés d’aprenentatge i conscienciació.

Els emprenedors tenen per davant sis mesos per tal que les seves startups surtin al mercat i obtinguin el finançament que necessiten. Per aconseguir-ho, des d’ara i fins el proper 23 d’octubre rebran formació i tutories personalitzades, allotjament gratuït en el hub La Piràmide de Cornellà, tenen accés a les xarxa de contactes, mentors, networking, assessorament especialitzat gratuït en aspectes legals, fiscals i laborals, participaran en el Club de l’Oratòria i, com a novetat d’aquesta convocatòria, les deu propostes seleccionades opten als Premis d’Innovació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona dotat amb 20.000€ pels tres millors projectes empresarials. Tot sota la supervisió de l’equip de tècnics del Cornellà Open Future, gestionat pel Centre d’Empreses Procornellà, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, amb més de 25 anys d’experiència i que incuba unes 200 iniciatives empresarials l’any.

Recordem que la iniciativa està emparada per la plataforma global Telefònica Open Future a la recerca de startups tecnològiques a tota Espanya. Precisament, aquesta convocatòria del Cornellà Open Future està inclosa en la primera call global d’innovació oberta d’Open Future 2019. El hub La Piràmide de Cornellà i quatre hubs més, el de Madrid, Segòvia, Andalusia i Múrcia han comptabilitzat un total de 218 projectes inscrits en la convocatòria global. Telefónica Open Future, com a part de l'àrea d'Innovació Oberta, és una xarxa formada per més de 50 Espais d'innovació amb presència en nou països. Una plataforma global dissenyada per crear oportunitats de negoci connectant a emprenedors, inversors i socis públics / privats de tot el món.

Cornellà de Llobregat, 25 d’abril de 2019

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
Següent