PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Un total de 26 cursos, oferta per al trimestre de tardor en el Centre Cívic del PELL
El Centre d’Empreses de Procornellà prepara noves activitats de recolzament empresarial per després de l’estiu

Cursos de creació de nous negocis, un Getting adreçat a  noves oportunitats de finançament i una jornada per fomentar l’exportació, entre les novetats

 

L’Ajuntament de Cornellà a través del Centre d’Empreses Baix Llobregat, vinculat a l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de la ciutat prepara noves activitats de cara al darrer trimestre de 2013. De forma mensual de setembre a novembre es continuarà impartint un curs de creació d’empreses adreçat a qualsevol persona que vulgui emprendre el seu propi negoci. D’altra banda, el 27 de setembre realitzarem a L’Auditori de Cornellà una jornada de Getting de finançament, una trobada entre empreses catalanes per a afavorir i generar oportunitats de finançament a través de la metodologia del Networking. I ja al novembre, el dia 21, L’Auditori acollirà el Gettint Export amb l’objectiu de promoure l’exportació de serveis i productes cap a d’altres mercats. Per últim entre setembre i desembre tindran lloc diferents seminaris i tallers sobre el treballador autònom, màrqueting 2.0, incentius fiscals, morositat, entre d’altres. El Centre d’Empreses funciona des de fa vint-i-cinc anys. Vinculat a PROCORNELLÀ, pretén donar suport a la creació i consolidació d’empreses des de quatre línies d’activitat: creació d’empreses, allotjament i lloguer d’espais, servei de gestoria i afavorint la consolidació i el creixement.

De setembre a novembre cursos mensuals de creació de noves empreses

Després del parèntesi estiuenc es reprenen els cursos de creació d’empresa mensuals adreçat a qualsevol persona amb esperit emprenedor amb o sense idea de negoci. Es tracta d’una iniciativa totalment gratuïta amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Ocupació i el Fons Social Europeu. La durada del curs és de 37 hores de formació i 10 hores mínimes de tutoria individual. Els participants que realitzin un pla d’empresa viable podran gaudir de dos mesos gratuïts al Centre d’Empreses en règim d’allotjament de Coworking i tindran dret a la constitució gratuïta de la seva empresa (no inclou les despeses suplides).

Les properes dates d’inici de curs són el 16 de setembre en horari de matí, el 14 d’octubre en horari de tarda i el 4 de novembre també en horari de matí.

Getting de finançament el 27 de setembre

Des del Centre d’Empreses organitzem el 27 de setembre a L’Auditori de Cornellà una trobada entre empreses catalanes per a afavorir i crear oportunitats de finançament a través del Networking. En una primera part s’exposarà als participants les diferents necessitats de finançament i un mapa de l’oferta actual de finançament. La segona part es centrarà en la metodologia del Getting entre empreses/projectes i consultors experts en la recerca de finançament. La inscripció és gratuïta  en la seva primera part i en la segona també sense despesa per a empreses de Cornellà que formalitzin la seva inscripció abans del 27 d’agost a  http://financesempresa.gettingcontacts.com/es/

Getting Export el 21 de novembre

I per tal de difondre la possibilitat d’exportar productes i serveis cap a d’altres mercats tornem a organitzar el Getting Export, generant aquesta oportunitat a través del Networking. Aquesta iniciativa promou el contacte i el creuament d’interessos entre empresaris afavorint els seus negocis. Per a participar en aquesta jornada els interessats ja poden fer la seva inscripció a través de http://export_cornella.gettingcontacts.com/ca/

 

Departament Comunicació Procornellà

93 474 02 02 ext 1415

Juliol 2013

La Ludoteca del PELL inicia el 30 de setembre les activitats del darrer trimestre de l’any
Aquest estiu 2013, Cornellà gaudeix de dues piscines exteriors fins a l'11 de setembre!
Més de cent inscrits a la sessió de Getting Contacts organitzada el 18 de juny a L’Auditori de Cornellà

Una jornada d’alt rendiment per empresaris i professionals on cada participant realitza 15 entrevistes amb persones que poden ser cabdals pel seus negocis

 

A través de la metodologia centrada en generar una agenda personalitzada de contactes segons els interessos del propi participant, s'ha convocat a Cornellà una nova sessió de Getting Contacts a través del Centre d’Empreses vinculat a PROCORNELLÀ, l’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de la ciutat. Amb una alta efectivitat segons les dades d’altres edicions, aquest sistema permet als empresaris i professionals inscrits obtenir nous contactes d’una manera ràpida en una mateixa tarda amb persones que podrien ser futurs proveïdors, col·laboradors, clients, socis, distribuïdors, etc. Han participat més d’un centenar d’inscrits a L’Auditori de Cornellà. La iniciativa és gratuïta i va començar a les 15:30h i l’objectiu és que fos una tarda prou fructífera per als participants contactant a través de quinze entrevistes amb persones que puguin ser cabdals per als seus negocis. Segons dades d’altres edicions, es calcula que un mínim del 70% dels contactes són efectius. Aquesta iniciativa s’afegeix a d’altres projectes impulsats des de l’Ajuntament de Cornellà per tal de promoure accions en favor de la dinamització del sector empresarial i de l’economia local.

Participar d’aquesta sessió garanteix als empresaris aconseguir entrevistes de qualitat amb d’altres professionals que poden compartir la seva necessitat o complementar-se de forma recíproca. També s’aconsegueix ampliar l’agenda de contactes pel negoci i posar les bases per desenvolupar nous projectes amb empresaris, administració i associacions. El Getting Contacts s’estructura de tal forma que cada participant s’interrelaciona amb altres empresaris amb l’objectiu de crear sinèrgies a través de 15 entrevistes personalitzades organitzades en funció del perfil de negoci o de servei que cada inscrit representa, intentant que els interlocutors tinguin qüestions i necessitats en comú.

L’efectivitat està demostrada si posem com a referència que en una jornada de feina es poden desenvolupar 5, 6 ó 7 entrevistes i en aquest espai s’ofereix la possibilitat de realitzar fins a 15 contactes en una tarda. Així la cooperació i el contacte és la base d’aquest sistema que es posa en pràctica amb el Getting Contacts.

Es tracta d’una model que es posa en pràctica des de 2007 evitant l’aïllament entre empreses i facilitant la connexió entre elles. L’Ajuntament de Cornellà i PROCORNELLÀ posen el seu granet de sorra portant a la ciutat aquest tipus d’iniciatives en favor de la cohesió del teixit empresarial, fomentant el contacte en benefici recíproc i enfortint així la relació entre empresaris i associacions empresarials, botigues i patronals, entre organismes i institucions.

 

 

Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
Següent