PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
L'Auditori de Cornellà redueix el seu aforament al 50% donant compliment a les noves mesures de prevenció contra la Covid-19

Donant compliment a la RESOLUCIÓ SLT / 2546/2020, de 15 d'octubre publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, amb durada inicial de 15 dies, l'Auditori de Cornellà redueix el seu aforament al 50% en els esdeveniments programats en relació a les noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya.

En aquesta resolució s'estableix que les activitats culturals de les arts escèniques i musicals, el cinema o les exposicions es poden dur a terme en espais estables, així com en teatres, cinemes, auditoris o similars, com ara a l'aire lliure en espais especialment habilitats per a la realització d'espectacles públics, sempre que en tots els casos anteriors tots els públics assisteixin amb seients pre-assignats i registre de dades de contacte i assegurin que no superi el 50% de l'aforament màxim permès per llicència o autorització de l'activitat i que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció de el Pla d'Acció PROCICAT.

Per a les activitats culturals esmentades, així com per a espectacles públics i activitats lúdiques autoritzades per a la inauguració, l'horari de tancament s'estableix a les 23: 00h.

D'entrada, la reducció d'aforament afecta aquest cap de setmana als dos actes programats: el concert de Miki Núñez demà dissabte i l'espectacle de Tortell Poltrona programat per aquest diumenge, 18 d'octubre.

Recordem que L'Auditori de Cornellà és un espai segur i de confiança garantint el compliment del protocol de distància, neteja de mans, mascareta, desinfecció d'espais, etc. i donant compliment a les indicacions del PROCICAT.

 

Cornellà de Llobregat, 16 d’octubre 2020

 

Procornellà i MicroBank col·laboren per reactivar l’autoocupació i l’activitat emprenedora

El conveni contempla una línia de finançament per a emprenedors i microempreses que necessitin liquiditat per superar els efectes de la crisi de la Covid-19

L’empresa municipal de Promoció Social, Urbana i Econòmica de l’Ajuntament de Cornellà (Procornellà) i MicroBank han signat un conveni de col·laboració per facilitar el finançament de projectes empresarials a través de microcrèdits. Amb la signatura d’aquest acord s’estableix, d’una banda, una línia de finançament d’1 milió d’euros per potenciar l’autoocupació i incentivar l’activitat emprenedora i, d’altra, s’obre una línia específica destinada a autònoms i microempreses amb la finalitat d’atendre necessitats derivades de la Covid-19 i que compta amb el suport del Fons Europeu d’Inversions.

La línia de finançament d’1 milió d’euros té com a objectiu reactivar l’autoocupació i l’activitat emprenedora, afavorint la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, nous residents, persones amb discapacitat i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat. En base a aquest conveni, es finançarà la creació o ampliació de microempreses, negocis autònoms i projectes d’autoocupació amb voluntat de contribuir al desenvolupament del teixit productiu i al progrés social.

Respecte la línia de finançament per atendre necessitats derivades de la crisi de la Covid-19, els beneficiaris seran professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d'euros. Els sol·licitants podran optar a microcrèdits per un import màxim de 25.000 euros. Els projectes han de tenir un pla d'empresa i l'informe favorable de viabilitat elaborat per Procornellà.

El criteri de concessió de microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona o l'equip que sol·licita el préstec i la viabilitat del projecte, podent-hi accedir persones mancades de garanties i avals. En virtut d'aquest conveni, Procornellà es compromet a detectar les necessitats de finançament, amb la finalitat de promoure l'autoocupació i l'establiment, consolidació o ampliació de microempreses i negocis d'autònoms i dirigir a les persones físiques o jurídiques assessorades per l’entitat a MicroBank perquè aquest analitzi, i si s’escau aprovi, les sol·licituds de finançament.

Procornellà és l’empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà que, mitjançant la seva eina de promoció econòmica, el Centre d’Empreses, dóna serveis de suport a la creació, consolidació i creixement de micro i petites empreses i es dirigeix a estudiants, emprenedors i empresaris del municipi. Entre els seus serveis, destaquen les accions de sensibilització a estudiants envers l’emprenedoria, l’allotjament d’empreses de nova creació (Centre i Viver d’Empreses), programa d’acceleració d’startups (Cornellà Open Future), formació en gestió empresarial, consultoria  econòmica, financera, legal, comercial i estratègica, Intermediació financera, organització de jornades d’interès empresarial, suport en  l’elaboració de plans  de viabilitat, tramitació gratuïta per a la constitució d’empreses (PAE) , serveis de transmissió d’empreses (Reempresa), accions de Networking i els serveis de gestoria per a les empreses de nova creació allotjades al Centre i Viver d’Empreses.

MicroBank, el banc social del Grup CaixaBank, centra la seva activitat en les microfinances i és l'únic banc a Espanya dedicat principalment a la concessió de microcrèdits. Amb el llançament d'una nova línia de finançament especialitzada, MicroBank estén la seva activitat a un altre àmbit dins de les finances amb impacte social, amb l'objectiu de contribuir a la millora del benestar general dels ciutadans i en especial dels col·lectius més vulnerables.

Cornellà de Llobregat, 8 d’octubre 2020

El Pink Zumba recapta uns mil euros per la lluita contra el càncer de mama
Miki Núñez visita L’Auditori de Cornellà, dissabte 17 d’octubre

La programació de tardor continua amb doblet de pallassos, Tortell Poltrona el 18 d’octubre i Guillem Albà, amb l’estrena de Jaleiu el proper 24 d’octubre

La programació de tardor continua a L’Auditori de Cornellà i serà Miki Núñez l’encarregat de pujar a l’escenari el proper dissabte, 17 d’octubre a les 21h per oferir un concert únic amb totes les mesures de seguretat dictades pel protocol antiCovid-19. Un repertori amb totes les cançons del seu primer àlbum ‘Amuza’. El so influït per la puixant escena mestissa catalana, però també pel soul, ska, el reggae o el pop llatí, convertiran aquest dia en una festa inoblidable. En aquest àlbum produït per Roger Rodés, Miki ha compost 13 cançons amb el privilegi de compartir aquesta tasca amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l'experiència. No hi pot haver millor començament per a un artista que Amuza i no hi pot haver millor escenari que el de L’Auditori de Cornellà per gaudir d’aquesta vetllada única i especial. Encara queden entrades anticipades a www.auditoricornella.com. I tothom que vulgui pot participar en el sorteig de dues entrades a través del nostre perfil d’Instagram @auditcornella.

Tortell Poltrona ens presenta Què bèstia! i Guillem Albà estrena Jaleiu al nostre Auditori

Per capgirar-ho tot, fa falta tenir nassos, cridem i fem un bot, que arriben els pallassos.. amb aquestes lletres comença l’himne del popular i reconegut Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. L’Auditori de Cornellà vol retre homenatge al món del Clown amb la visita de dos grans: Tortell Poltrona i Guillem Albà.

Tortell Poltrona ens visita el proper 18 d’octubre amb el seu espectacle Que Bèstia!, inspirat en la figura dels grans pallassos d’inicis i mitjans del segle XX amb tot un llegat que no caduca. Situacions i gags que encara ens fan riure, tot i que fa dècades que van ser creats. És un homenatge a aquells personatges que van fer riure als nostres avantpassats amb la música com a element imprescindible. El pallasso d’avui amb l’essència dels clàssics.

Dissabte, 24 d’octubre a les 20h rebrem la visita de Guillem Albà que ens porta una gran estrena, el seu nou espectacle Jaleiu que segur fa esclatar de riure tothom. Acompanyat de sis músics en

directe, torna més provocador, més bufó i amb moltes ganes de divertir-se. Després de set anys de gira, Guillem Albà & La Marabunta arriben amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia. Deixeu-vos impregnar per la seva música i el seu humor, i desconnecteu del món real.

Des de L’Auditori volem que l’espectador torni a gaudir del món del clown. Es poden comprar les entrades de forma anticipada per un dels dos espectacles o bé, aprofitar-se de l’oferta Pack Especial Pallassos a Cornellà a través del portal www.auditoricornella.com. A més, els dos espectacles són gratuïts pels menors amb el carnet del Club Super3.

Tornem a gaudir de la cultura i dels espectacles en directe garantint totes les mesures de seguretat necessàries.

 

Cornellà, 6 d'octubre 2020

Estrenem nou espai a les dues instal·lacions: el Box Exterior per fer esport a l’aire lliure
Anterior
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
Següent