PROCORNELLA: Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Noticies
Nova Masterclass amb Agustín Peralt, el proper dia 9 de novembre

"Productivitat i autolideratge. La importància de la gestió del temps", es el título de la próxima Masterclass organitzada conjuntament pel fòrum Cornellà Creació i pel Centre d'Empreses, ambdós vinculats a l'empresa municipal Procornellà. 

La cita serà el proper 9 de novembre a partir de les 18:30h i la protagonitzarà aquest expert en autolideratge i productivitat creativa, creador del Mètode FASE. 

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a través de la web www.masterclassprocornella.cat o bé a trucant al 93 474 80 42. 

L’Auditori de Cornellà penja el cartell de ‘complet’ pel concert d’aquest dissabte de La Oreja de Van Gogh

La Oreja de Van Gogh celebra els seus vint anys i ho fan arrasant allà per on van. A Cornellà s’han exhaurit les entrades fa setmanes. Un concert que tindrà lloc aquest dissabte, 21 d’octubre a les 21h. El seu nou àlbum ‘El planeta imaginario’ serà l’eix central de la banda, una de les més cèlebres del pop més actual.

Els espectadors gaudiran amb el nou disc, número 1 en vendes digitals en sis països en la seva primera de comercialització: Espanya, Mèxic, Argentina, Xile, Colombia, Costa Rica, etc. Amb la veu de Leire, Pablo Benegas a la guitarra, Xabi San Martín al teclat, Álvaro Fuentes al baix i Hariz Garde a la bateria. Recents arribats de Mèxic, arriben a Cornellà amb tota la força augurant una vetllada emocionant. 

Cornellà demostra el seu potencial per convertir-se en la capital dels col·leccionistes de Playmobil
La directora de Linkedin Espanya i Portugal, Sarah Harmon i l’economista Fernando Trias de Bes, protagonistes del proper face to face del CCF

Divendres, 6 d’octubre a les 9h. Museu Agbar de les Aigües

Professions i negocis en una era digital i incerta és el títol del cara a cara que protagonitzaran ambdós especialistes en noves estratègies, innovació i nous models de negoci. Sarah Harmon és la directora de Linkedin Talent Solutions en Espanya i Portugal, la xarxa professional més gran del món. La seva missió és guiar a les empreses en les seves estratègies de comunicació en mitjans socials i de transformació digital. Ella mateixa és defineix com a Chief Motivator, rol catalitzador per al negoci. Per la seva banda, Trias de Bes, és tot un referent en innovació disruptiva i un dels més reconeguts experts espanyols en el management de les noves organitzacions. Economista, MBA per ESADE i The University of Michigan, opina que no hi ha futur sense innovació.

En el face to face els nostres convidats ens parlaran dels canvis que experimenta el mercat laboral, de la digitalització (intel·ligència artificial) i de nous models com l’economia col·laborativa, entre altres temes claus que envolta la present era digital.

Un acte presentat per Enric Rello, director d’Operacions i Director Financer d’Oryzon, biofarmacèutica líder europeu en el desenvolupament de teràpies basades en epigenètica. 

El Sevilla posa la nota d’humor a L’Auditori de Cornellà demà divendres amb les seves ‘Reflexiones del hombre lengua’

 

Elegantment obscè, educadament mal educat i sàviament pornogràfic, així es defineix el nou espectacle de Miguel Ángel Rodríguez per a la nit de demà divendres a les 21h a L’Auditori de Cornellà. La proposta còmica teatral ha passat per una vuitantena d’escenaris i mai ha deixat indiferent a ningú. Un personatge com El Sevilla, apareix vestit com Sòcrates, d’una banda, presumint dels seus coneixements filosòfics, i d’altra, sense que ningú pugui imaginar el que fa per adoctrinar al públic amb una de les seves teories. Tot amb màxima elegància i educació però més políticament incorrecte que mai.

Les entrades anticipades encara es poden adquirir per 10€ a www.auditoricornella.com i per telèfon trucant al 93 474 02 02. Preu per a grups a partir de deu persones 8€ i 12€ preu taquilla el mateix dia de l’espectacle.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
Següent